Skocz do zawartości

Pomóżcie mi ułożyć reklamy

kwa

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że takie wątki zaśmiecają to forum, ale jeżeli jeszcze nikogo kto porusza podobne tematy nie usunęliście, to wierzę, że mnie też oszczędzicie.

Moja strona to www.paranauka.pl - co myślicie o takim ułożeniu reklam (macie jakieś pomysły na ich lepsze rozmieszczenie ?)

Zapomniales dodac tresc strony.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

No to lepiej dodaj bo nie można wyświetlać reklam na stronach bez treści. A strona główna do takich należy i mogą się przyczepić...

Dlaczego nie podczepisz normalnie domeny tylko używasz ramek?

Strona o treści (i zawartości jak rozumiem) dostępnej na hasło, kolejna rzecz niezgodna z regulaminem Google.

Umieszczenia reklam nie oceniam, bo nie chce mi się rejestrować na stronie, by zobaczyć jak reklamy są umieszczone względem tekstu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności