Skocz do zawartości

[opinie] 8p.pl

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

a ja wczoraj kupiłem :soczek:

ile czasu się czeka na aktywacje konta?

drobna uwaga: nie mogę otworzyć maila,

którego otrzymałem po rejestracji

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

lieszek, to chyba dobrze, ze jest ktos kto reprezentuje firme (bez ukrywania sie pod nic nie znaczacym nickiem i pisaniem, ze nie ma sie nic wspolnego z firma)...

Ale fakt, ze czesc spraw jest do zalatwienia przez maila i troche bez sensu, jak niekore rzeczy wychodza na jaw... szczegolnie gdy nie do konca slusznie nas krzywdza.

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

I znowu puste maile...

Ile już dni minęło od takiego pierwszego zdażenia tu na forum i jeszcze nie zostało to naprawione?

No ludzie, zlitujcie się :|

-----

W poprzednim poście raczej chodziło mi o to, że od przedstawiania wszelkich promocji, ofert jest odpowiedni temat na forum.

Pomyśl sobie co by było jakby tak ludzie z każdego hostingu informowali tu o promocjach, awariach, etc, etc - istna tablica ogłoszeń?

Problem zostal naprawiony, 99% osob dostaje dobre maile, a 1% puste (zalozylismy skrzynki na wszystkich wiekszych serwisach w Polsce i sprawdzilismy to w praktyce) :)

PS. Czy ktos z Was nie dostal (lub dostal pusty) mail po aktywacji serwera?

chodziło mi o to, że od przedstawiania wszelkich promocji

Przeciez to nie jest zadne wielkie "halo". Po co otwierac nowy temat na takie cos...

Ale... moze masz racje, ok, sorry.

Edit: Chyba znalezlismy przyczyne pustych maili (w gmailu) - razem z Gostkiem_ usunelismy usterke ;)

Edytowane przez 8p.pl

Nie ma sprawy. Jeszcze jedna mała uwaga. W panelu klienta widnieje informacja: Opłacona do: data.

Niniejsza data jest dniem złożenia zamówienia, a wydaje się, że powinna być datą o rok do przodu od momentu uruchomienia usługi.

Dla mniej wprawionych osób może to być kłopotliwe i frustrujące :) - jeszcze dobrze nie opłacili (bo brak zaksięgowanej wpłaty) a już im wygasła ;)

Tutaj juz sie nie moge zgodzic. Wiele osob chce rejestrowac uslugi "dla jaj" (tj. sprawdzic sobie co sie stanie po zamowieniu). Nie mozemy dac takim ludziom +1 rok, bo bedziemy musieli takim osobom dac darmowy host przez rok :) A tak, jest data dodania, klient ma czas 7 dni roboczych a jesli nie oplaci - automat usuwa usluge z bazy.