Skocz do zawartości

[opinie] 8p.pl

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Przekierowanie domeny na IP user zawsze wykonuje na swoje ryzyko. My zawsze zalecamy uzywanie naszych NS.

I to też znaczy, że nie mogę otrzymać emaila z informacją o zmianach czy o dłuższym padzie...przyczynach?

Typu:

Przepraszamy za problemy poprzednia maszyna nie wyrabiała blablab .. zmienił się adres IP serwera Koniec.

Jak pare godzin nyły problemy z netarteria .. to dostałem maila .. 8p nie działał dłużej i zero odzewu :( Fakt, że gdybym nie czytał forum to pewnie bym o nim nie wiedział ... ale ... czy teraz jak będziecie zmieniać IP serwerów to ja muszę codziennie kontrolować ... bo przekierowałem domene na IP?

Napisze sobie bota i wrzucę do crona ;D Jak się ip zmieni to mi wyślę maila .. to chyba będzie najlepsze wyjście !!!

Dobry Hosting, nie sluchaj nikogo, ja za tydzien kupie z 5 kont.

Edytowane przez Pawka

Pawka, klient ma zawsze racje... A tak na serio, to ostatnio mamy naprawde duzego pecha... Myslalem ze chociaz ten reset przejdzie niezauwazony, ale faktycznie maszyna podnosila sie ponad 10 minut. Dlatego kazdy, kto jest z tego faktu niezadowolony (tzn tych ostatnich problemow), dostanie 1 miesiac hostingu gratis (prosze o info na maila: kontakt@8p.pl z loginem konta). Nie mamy na te rzeczy wplywu, ale chcemy to Wam te klopoty jakos wynagrodzic.

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

Jak się siedzi nad stroną online prawie cały dzień to chyba żadna przerwa nie przejdzie niezauważona ;)

Ja zamiast tych gratisów to bym wolał aby w panelu były bardziej rozbudowanie opcje do konfiguracji DNS, przekierowań itp. A w szczególności najbardziej brakuje mi opcji do przekierowań CNAME.

.

testowałem usługę 8p i jestem bardzo zadowolony. Stabilnie, dobry kontakt itd.. no może Arek nie lubi sie przyznać do błędu w jednostkowych przypadkach..

Tutaj sie w 100% zgadzam. Mimo dowodów nadal przy swoim i jeszcze z pretensjami ehh.. Jeśli chodzi o sam hosting to byłem zadowolony, jednak ten kontakt meilowy mnie trochę odrzucił.

8p.pl ja co jakiś czas patrzę na waszą stronkę bo myślę nad waszą ofertą bo ceny ok, ale e pady troszkę jakoś tak nie za bardzo...

a oprócz tego jeszcze dla mnie bynajmniej dwa minusy (jeden pisałem już wcześniej w innym poście)

- panel (lepszy był by już DA niż cPanel)

- położenie serwer (chociaż żeby Europa bo ze stanami to strasznie - ping 168ms to trochę sporo).

Warning: mysql_connect() o 1:39:45

teraz już wiem dlaczego mam od wczoraj taki słaby ruch na stronach

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna