Skocz do zawartości

[opinie] 8p.pl

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

godzina 02:09 i serwer działa... Kto nastawia sobie budzik na następną kontrolę ? ;)

Za to teraz serwer forum PO bardzo wolno chodzi, więc coś czuje, że zaliczy za chwile pad - co za kiepski hosting ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla maniaków przyda sie zapewne: Projekty - Multiping

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

serwer może i leżał pare minut,

ale nie chodziło mi o spadek ruchu związanego z tym padem

tylko o godzinne wyrwy w statystykach, nie chce mi sie wierzyć

że na stronie z 19.000 podstron nie pojawił sie żaden ruch przez 1h

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Przeciez nikt nie mowi ze serwer dzialal non-stop: byly dwa restarty (jest o tym tutaj na forum), a user ktory sie do tego przyczylil zostal zobowiazany do poprawienia skryptu.

Poza tym, oferta przedluzenia waznosci konta o 1 miesiac jest nadal aktualna...

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

Możliwe, że mam coś z internetem, ale to dla mnie dziwne bo tylko ta strona się nie chce otworzyć.

No nic sprawdzę na innym kompie

----

Sprawdziłem z innego komputera i od sąsiada i nic nie działa. Wg statystyk na mojej stronie nikt nie był od poniedziałku więc coś jest nie tak. Może mi ktoś podać dane kontaktowe ze strony 8p.pl - mail, telefon?

Wchodzę na 8p.pl, jest przekierowanie na https://pass55.dizinc.com/suspended.page/ i komunikat:

This Account Has Been Suspended

Please contact the billing/support department as soon as possible.

:P

Głośno myślę:

Wygląda to tak jakby 8p.pl miało wykupiony reseller, u kogoś, u prywatnej osoby i tylko zakładało kolejne konta :/

Czy ja kiedys pisalem o 5 minutach? Owszem, czasami odpowiadamy i po 1 minucie, ale w FAQ masz wykazany maksymalny czas odpowiedzi...

Edit: Prowokacja kiepska, od razu wiadomo ze ktos chce sprawdzic CZAS odpowiedzi i KOMPETENCJE supportu (mail zalozony "na szybko", anonimowy podpis).

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności