Skocz do zawartości

[opinie] 8p.pl

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Edit: Prowokacja kiepska, od razu wiadomo ze ktos chce sprawdzic CZAS odpowiedzi i KOMPETENCJE supportu

Niby dlaczego prowokacja?

Przed wyborem firmy dobrze jest chyba sprawdzić jak działa firma? jaki jest kontakt, etc

Może się mylę?

No i właśnie - ludzie pierw w ogóle nie sprawdzają firmy a potem płaczą na forach, że coś jest nie tak, support się leni, a jak sie chce sprawdzić to mówi się, że to prowokacja... no ludzie...

(mail zalozony "na szybko", anonimowy podpis).

Założony na szybko?

heh, używam go od ponad 6 miesięcy :(

Anonimowy podpis...

No nic... muszę powiedzieć, że macie ciekawe podejście może i do potencjalnego Klienta. :|.

Lieszek, to chyba normalne ze odpowiedzi sa "priorerytowane" - odpowiadamy w pierwszej kolejnosci na te najwazniejsze. Jest sobota, wiec i tak dzis konta nie kupisz :(

Poza tym... wiekszosc z informacji ktorych poszukujesz, jest na naszych stronach (nie ma ich wiele, wiec szukanie nie zajmie wiele czasu). To tez utwierdza w przekonaniu, ze to MOZE byc prowokacja. I teraz co, ktos ci odpowie, zaraz to wkleisz i przeszukasz kazde wyraz zeby tylko sie gdziesz przyczepic... Eh, juz pisalem na WebHostingTalk - jak ktos chce, zawsze sie do czegos przyczepi. Nigdy nie zadowoli sie wszytkich.

BTW: jakie znaczenie ma: sieci i parametry serewera (domniemam ze o to chodzi)? Przeciez (co do sieci) - gwarantujemy uptime i port / lacze; a (co do serwera) - to chyba drugim waznym parametrem jest to, ile (i jakie) konta znajduja sie na serwerze. To mnie zawsze najbardziej na allegro smieszylo ("mamy najwydajniejszy serwer na allegro"). Przeciez to moze byc super wydajny sprzet, a co z tego skoro moze byc tam 1000 kont z czego np. 10% dawno powinna sie znalezc na VPS? NASZYM ZADANIEM (jako firmy) jest to aby serwer DZIALAL POPRAWNIE, byl WYDAJNY a lacza NIE ZAPCHANE. To co tutaj pisze jest faktycznie "ostre" (za co przepraszam, prowokacja sie pod tym wzgledem udala) - ale trzeba sobie odpowiedziec na pytanie: co jest wazniejsze - puste slowa czy to jak dziala serwer?

Edytowane przez 8p.pl

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

No cóż.

Z takim podejściem pozytywnego zdania o 8p.pl miał już nie będę.

W ten sposób sprawdziłem już wiele hostingów z każdej półki.

Średnio na dzien dziesiejszy podobna sytuacja do tej zdażyła się dosłownie 2 razy na 12 testów.

Proponuje jednak zastanowić się nad podejściem do potencjalnego Klienta.

Chyba nie rozumiesz o co tu chodzi.

Tu tak na prawdę nie chodzi o parametry serwera/ilości kont, etc, etc tylko o formę kontaktu między Klientem a Firmą.

W końcu co robi największe wrażenie jak nie pierwszy bezpośredni kontakt?

Nie chodzi tu o zawartość pytania ale o formę odpowiedzi firmy.

Masz racje. Zirytowalo mnie, ze ktos chce sprawdzac nasza wiarygodnosc / kompetencje. Dostajemy mase "dziwnych" pytan i nawet jak ich nie rozumiemy, to zawsze pytamy o co chodzi. Ten przypadek potraktowalem po prostu osobiscie (niepotrzebnie). Z tego co widze, dostales juz odpowiedz, mam nadzieje ze Cie satysfakcjonuje. Ze swojej strony moge Cie przeprosic za moje niestosowne zachowanie. Gdybys sie zdecydowal na konto u nas, na pewno bedziesz mogl liczyc na jakis rabat lub bonus w ramach przeprosin. Tylko daj znac (napisz w mailu, ze chodzi o Ciebie).

bartfoket... nie mam pojecia jak to jest mozliwe, zeby tyle Ci sie DNSy odswiezaly :(

Edit: To ze strona dziala poprawnie, mozesz sprawdzic np. tu:

https://www.linkvendor.com/seo-tools/cloaking-detector.html

Ja nie mam u was strony, jedynie mogę powiedzieć, że nie działa mi 8p.pl. Teraz też nie.

Pojawia się tylko https://pass55.dizinc.com/suspended.page/ - co wygląda na zablokowanie strony 8p.pl

Edytowane przez bartfoket

bartfoket, wszystko zalezy od tego jakie IP "widzi" Twoj komputer. Nie chodzi mi o to, ze ignoruje Twoj problem, tylko o to, ze ciezko mi na te chwile ustalic gdzie - jesli nie "po Twojej stronie" - lezy blad :( Dlatego poprosilem Cie o przeslanie tych informacji PW.

Edytowane przez 8p.pl

@8p.pl Przestańcie w końcu przepraszać malkontentów! Jeśli kolowi nie odpowiada 12 testowanych hostingów to, albo szuka syfy na allegro, albo jest "księciem na ziarnku grochu" - takiemu nigdy nie dogodzisz.

@liszek NIe podobają sie oferty hostingowe? To proszę bardzo, inwestuj w dedyka, ale pewnie też żaden ci nie będzie odpowiadał... :)

PS. sorry za OT, ale te marudzenie to już lekka przesada...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii