Skocz do zawartości

[opinie] 8p.pl

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam!

Z jakiś miesiąc temu wykupiłem najtańsze konto dla testów. Sprawdziłem czy moja stronka działa i byłem mile zaskoczony bo na 1/10 serwerów chodzi ten skrypt. Później przeniosłem domenę. Ktoś wcześniej pisał, że zajmowało to po kilkanaście godzin, u mnie trwało tylko 2h, widać ze administrator poradził sobie z problemem. Ku mojemu zaskoczeniu został również zmieniony panel konta z oczoje***** na standardowy(chyba cPanel ale możliwe ze direct pl).

Support bardzo dobry, szybka odpowiedź na maile i rzeczowość. Da się naprawdę wszystko załatwić.

Szkoda tylko, że serwerki są tak daleko i ping jest dosyć duży no ale jak na takie koszty hostingu uważam ze wszystko idealnie. Nie chce zapeszać, więc <odpukać>

• 2 tygodnie później...

Wszystko OK...tylko ze wlasnie od godziny mam problem z wgraniem czegokolwiek na serwer bo przy probie uploadu po pewnym czasie wyskakuje blad przesylania pliku - utracono polaczenie

Edit:

Problem lezal po mojej stronie - przepraszam za zamieszanie

Serwer jes OK :(

Moja opinia o 8p.pl taka - serwer jest fantastyczny. Kupiłem z pólroku - rok temu z 20-30 serwerow na allegro tanio, no i zostało własciwie doslownie kilka żywych, na palcach jednej reki policzyć.

Wiem, że nie mozna kupować serwerków na allegro, ale ten wieczny brak kasy, cholera. Moja opinia o takich serwerach jak 8p.pl taka - na naszych oczach staje się prawdziwy cud, firma dziala, nie plajtuje, nie oszukuje, dobrze się wyrabia. Mam owszem skromne konta w home i nazwa i w innych "renomowanych" firmach. Ale - naprawde trzeba na taki 8p.pl dmuchać i modlić sie aby oni też nie splajtowali. Przecież za chwile oprócz home i nazwa nikogo nie pozostanie.

Przed chwilą uploadowalismy plik do folderu glownego uzywajac Pana danych, nie mielismy zadnych problemow. Prosze o weryfikacje.

Moja opinia o 8p.pl taka - serwer jest fantastyczny.

Oj, dziekuje... <zawstydzony>

Mam nadzieje, ze za 5, 10 i dalej lat bedzie Pan mial o nas podobne zdanie :(

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

Pawka

Przecież za chwile oprócz home i nazwa nikogo nie pozostanie.

no już nie demonizuj ;) kei, ehost. superhost, iq, active24, alpha - ci też zostaną

a w temacie 8p.pl

zamówiłem sobie dzisiaj do testów najmniejszy pakiecik, opłaciłem, zaglądam na maila - liczyłem chyba na jakąś proformę, albo przynajmniej potwierdzenie co, u kogo i na ile kupiłem. Nic z tego... dostałem pustego maila - link

var1at, cały swiat kapitalizmu dązy do globalizacji, hipermarkiety doprowadzają do upadku sklepy osiedlowe, onet, allegro i gazeta probuja zabrać u nas codziennie traffik i zarobki z co raz nowych tematów, drobe jednostki mają co raż gorzej. Nawet w polityce - zobacz - w Stanach są tylko demokraci i republikanie, a w Polsce jeszcze pare lat temu było z 20 partii politycznych. Dobra, ja sie zgodze, że oprócz nazwy i home pozostanie jeszcze kilka firm, ale drobne - splaitują koniecznie i już dziś plajtują setkami.

hola hola, Panowie, odwalcie sie od mojego ulubionego serwerka:)

var1at, nie mówie że za każda cene trzeba ratować drobnych hosterów, ale ten 8p mnie przypad do gustu.

A generalnie- bez przesady, trzeba kupować tam gdzie sie chce.

Od tego są całe fora, gdzie obgadują serwera.

(tak naprawde guzik warte czasami te fora, ale - lepej niż nic)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności