Skocz do zawartości

[opinie] 8p.pl

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż, pozostaje mi jedynie przeprosic i postanowic poprawe... tzn, mam na dzieje ze juz rozwiazalismy problem (prawdopodobnie chodzilo o brak znaczka / w kodzie skryptu). Sorki :unsure:

Witam.

Powiem tak po ostatnich przebojach z www.domenomania.pl zwracam szczególną uwagę na kontakt z adminami a u was tak jak wszędzie do póki jest Oki to jest a jak będzie " be " to, w jaki sposób się z wami skontaktować.

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Na dzien dzisiejszy w sprawie hostingu mozna sie kontaktowac tylko via e-mail (choc telefon do firmy oczywiscie jest). To sa plusy i minusy takiego rozwiazania: np. telefon w wiekszosci firm sluzy tylko do sprzedazy uslug, a wiec czesto sa to godziny 9-17. Mail daje taka mozliwosc, ze mozna odpowiedziec na niego nawet o godzinie 3 w nocy (co czesto robimy). Tak naprawde wazniejsze jest to jak obsluguje sie klienta a nie ilosc sposobow na to. Bo co z tego ze podamy 10 roznych mozliwosci, jesli zadna nie bedzie dzialac (malo takich "firm"?). Lepiej miec [na razie] jedna metode, a dobra (skuteczna).

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

tak w ogóle jeśli podajecie ceny netto na stronie głównej

to powinniście zaznaczyć że są to ceny netto lub że należy doliczyć do nich VAT

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Ja również podpinam sie pod pochwałę hostingu. Niedawno wykupiłem tam pakiet i jestem baaardzo zadowolony. Przenoszę stopniowo niektóre rzeczy i z każdą kolejną stronką przekonuję się ze dobrze robię:) Mam nadzieję, że (odpukać) za rok nie będę znowu musiał szukać czegos nowego, czego sobie i 8p.pl zycze...

co by tu wstawić...

Zreszta w formularzu do zamawiania serwera sa tylko ceny brutto, wiec nie ma zaskoczenia ze ktos zamowi a pozniej sie okaze ze trzeba VAT doplacac

mi nie chodzi o czepianie sie, o wytykanie błędów czy też o kwestię wprowadzania w błąd, ale o prawo :]

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Ceny z VAT podane sa na stronie "Więcej", na która kazdy zamawiajacy zaglada.

Zreszta w formularzu do zamawiania serwera sa tylko ceny brutto, wiec nie ma zaskoczenia ze ktos zamowi a pozniej sie okaze ze trzeba VAT doplacac ;)

Tak czy inaczej, to ewidentne wprowadzanie w błąd, w dodatku zamierzone, jeśli nie próbujecie tego zmienić.

Tak niestety stanowią przepisy fiskusa. To, że i tak klient płaci z VAT-em, może wyniknąć choćby z rozpędu.

Już raz widział ceny, więc nawet nie patrzy, dopiero później się dziwi, kiedy przychodzi wyciąg z konta...

Wyobraź sobie sklep, gdzie masz seny netto, a w kasie i tak płacisz brutto...

Radzę to zmienić. Naprawdę nie zoszczędzicie na tym, a do stracenia znacznie więcej.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Ale od wczoraj jest napisane, ze ceny sa netto. Naprawde masa firm, duzo wiekszych i bardziej znanych ma ceny netto bez dopiskow na stronie glownej, wiec nie jest to jakas gra z naszej strony. No ale ok, dodalismy info ze ceny sa netto.

Tymczasem z innej beczki

Zastanawiamy sie nad wprowadzeniem mozliwosci powiadamiania o nowej poczcie na gg. Tylko kilka firm w Polsce ma takie rozwiazanie, wiec nie wiemy jakie jest na to zapotrzebowanie.

W imieniu firmy, bardzo bym prosil o Wasze opinie na ten temat - czy jest to rzecz potrzebna, czy raczej zbedny gadzet? Za wszelkie wypowiedzi dziekuje ;)

Uważam, że zbędny gadżet - IMHO jak ktoś siedzi przy kompie to ma włączony program pocztowy ustawiony na pobieranie co ileś minut, wiec i tak pocztę odbierze.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zgadzam się z przedmówcą. Jest klient poczty, po co więcej.

Ten napis 'ceny netto' - gdybym nie wiedział, to bym nawet nie zauważył. :)

A z hostingu jestem zadowolony. ;)

Nie tylko dla googla, ale i dla ludzi. Fantastyczny precel. Fantastyka i literatura.

Nowy precel: Tworzenie stron wwwl. - moderowany, solidny. Zapraszam. :)

Zapomniałem o najważniejszym argumencie. Niestety, ale praktyka pokazuje, że filtry antyspamowe na tego typu serwerach [bez obrazy, porównuje z mocarzem gmail] są niedoskonałe, wiec spamy będą przeciekać co w efekcie końcowym doprowadzało by do szewskiej pasji usera komunikatami o nowej poczcie = nowym spamie.... bryyyyy....

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion, wiadomo ze z google generalnie ciezko cokolwiek porownywac (adwords z kontekstem, wyszukiwarke z wp, gmail z interia itp.). Ale akurat SpamAssassin jest baaardzo zaawansowanym filtrem. Dla przykladu, kiedys dostawalem na prywatna skrzynke ok 100 spamow dziennie. Dzis dostaje 1 mail raz na kilka dni. I to przy 4 stopniu ochrony (na 10). To naprawde skuteczne narzedzie... choc na pewno nie nieomylne (jak filtr gmaila zreszta).

Jak opinie innych osob?

Dziś zauwazylem jakieś pady MySql'a hmm... oby to bylo tylko tak jednorazowo.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png