Skocz do zawartości

[opinie] 8p.pl

thor_in

Rekomendowane odpowiedzi

Strona generowala tyle zapytan / polaczen, ze zawieszal sie serwer sql. Tzn. jeden raz admin przymknal na to oko, ale po drugiej takiej wpadce zdecydowal sie na blokade do bazy.

Prosze wybaczyc, ale to w interesie klienta lezy zeby strona nie utrudniala dostepu innym. To jest serwer dzielony, tylko dzielony. Wlasciwie zgodnie z zaakceptowanym regulaminem za taki wyskok mozna by juz usunac konto. My tylko wylaczylismy dostep do tej jednej bazy (z 3).

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

No spoko, jestem od dwóch dni u Was i dziwna niespodzianka ;)

Rozumiem, że problem będzie jak najszybciej rozwiązany? No i jakaś niespodzianka gratisowo dla waszych klientów? !!!

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Kupiłem najtańszą opcję w celach testowych i wszystko chodziło naprawdę pięknie, ale przez ostatnie 2 dni chyba to jest po prostu tragedia. Mam nadzieję że się szybko uporacie z problemami i działanie serwera wróci do normy.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Po prostu nakladaja sie (szczegolnie z rana) rozne procesy mniej lub bardziej prozaiczne. Nie warto ich wszstkich wymieniac, ani tym bardziej sie tlumaczyc, ale oprocz wspomnianych (dwoch) atakach DDOS, codziennie robione sa przeciez backupy i to jednak troche obciaza maszyne. Zdarza sie tez ze np. 15 osob na raz uruchomi addery... No niestety, nigdy tego nie ukrywalismy, to sa wady serwerow dzielonych (jak jeszcze pare innych). Ze swojej strony moge zapewnic, ze robimy co w naszej mocy, aby serwery dzialaly prawidlowo!

Acha...

Jesli zauwazycie ze cos z serwerem jest nie tak, prosze: piszcie do supportu, gdyz na forum zagladamy czasami! Tylko w ten sposob jestesmy w stanie szybko zareagowac.

Edytowane przez 8p.pl

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

Ja mam konto już 2 miesiące. Opinię spokojnie mogę wystawić jako pozytywną. Z tym że nie używam na razie mysql a baze danych mam w plikach.

A kontakt z adminem jest bardzo dobry, więc nie wiem dlaczego niektórzy używają tego forum jako helpdesk? Admin nie odpowiada?

.

Oczywiscie widzac bledy supprort Pan powiadomil? Ehhhh...

Dzis zawiesililismy userow, ktorzy mimo obietnic, dalej powodowali bardzo duze obciazenie serwera.

Po co mialem zawiadamiac support? Bo jesli Wasza wlasna stronka nie dziala, to chyba o tym wiecie? :) Problemow z dzialaniem mojej zgłaszał nie bedę, bo umiescilkem tam strone mało wazna dla siebie a na post sobie tu pozwolilem, zeby nikt nie uległ dziwnego zaureczeniu opiniami w tym temacie ;)

zmykam na ryby, pozdrawiam :good:

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Ja wykupiłem najmniejsze konto w 8p prawie dwa miesiące temu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Jeżeli kupujecie u nich konta rozumiejąc fakt, że jest to jedna z tańszych ofert hostingu dzielonego, to na pewno będziecie zadowoleni. Panel śmiga aż miło, stron ładują się przyzwoicie, uptime bez najmniejszych zastrzeżeń.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zgadzam się z thor_in. Też mam jakoś trzy miesiące i wszystko chodzi prawidłowo. Polecam hosting kolejnym ludziom którzy nie maja wygórowanych wymagań i wszyscy są zadowoleni. Chyba tylko dwa razy zauważyłem jakieś przerwy w pracy serwerów przez ten okres, 1 czy 2 minutowe.

Dla mnie najlepszy z tych tańszych hostingów :)