Skocz do zawartości

start z katalogu

Advance202

Rekomendowane odpowiedzi

Dotąd moją stroną główną było forum phpbb by przemo. Teraz chciałbym żeby stroną główną było to: https://www.e-biotechnologia.pl/testowy/ ale poniewaz przemo jest w glownym katalogu nie chce juz przenosic go do podkatalogu, bo boje sie konsekwencji.:) (czytaj: nie bardzo sie znam niestety)

Czy w jakiś sposób mogę spodziewać się konsekwencji dla pozycjonowanej strony jeśli będzie startowała z podkatalogu, jeśli teraz zmieni jej się opis i keywords?

Domenę przestawil bym tylko na podkatalog..

Pytam ponieważ świadom jestem swojej niewiedzy !!!

troche ponizej jest podobny topik ktory nie doczekal sie odpowiedzi, mam nadzieje ze mnie nie spotka podobny los. Cały juz dzien pracuję nad przeniesieniem strony glownej serwisu do katalogu (tzn. nad ta strona glowna), byloby szkoda gdyby sie okazalo ze moze to przyniesc konsekwencje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności