Skocz do zawartości

Pierwsze polskie czasopismo o pozycjonowaniu!

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie. Kto zna trochę rynek prasy, powinien wiedzieć, że jedyna szansa takiego pisma to raczej wyższa cena i celowanie w bardziej zamknięty krąg odbiorców, więc to raczej podpucha, choć na początku dałem się nabrać :-)

Zapraszam na blog o użyteczności.

he he, ale sobie ktos niezle pozycjonuje stronke pozycjoner.org...pod przykrywka czasopisma wyrasta konkurencja dla optymalizacja.com i to na samym forum!

Siwy dym, gazetka ma miec 80 stron i az 10tys egzemplarzy.. Czyzby na poczatek rozdali z 8tys za darmo w ramach pozycjonujacej akcji marketingowej,,przeciez to czasopismo niszowe...cena ok, ale bez przesady.

Poza tym pierwsza strona witryny pozycjoner.org jest OK, ale na podstronach jakies jaskrawo-zielone szablony..siwy dym..chyba zaloze okulary. te strony tak sie swieca, ze nie poztrzebuje nawet wlaczac lampki kolo kompa i mam biurko i pokoj oswietlone...

prima aprilis!

PS No i ten kontakt przez formularz...jak na prawdziwa redakcje przystalo! :) :) :) I to ponoc redakcje Axel Springer.

Tak sie sklada, ze wlasnie dzwonilem do wydawnictwa Axel Springer Polska ( https://axelspringer.pl/ ) na numer tel: 022/2320000 - 01 i choc powiedziano mi, ze dzis juz redakcja nie pracuje, to jednak udalo mi sie wydobyc info, ze z tym Pozycjoner.org to najczystsza sciema!!! Jedyne czasopismo komputerowe jakie wydaje Axel Springer, to "Komputer Swiat"

Ot i kawal sie wyjasnil.

kto nie wierzy, niech zadzwoni do wujka Axela :)

he he, ale sobie ktos niezle pozycjonuje stronke pozycjoner.org...pod przykrywka czasopisma wyrasta konkurencja dla optymalizacja.com i to na samym forum!

Pozycjoner.org nie jest i nigdy nie będzie konkurował z Optymalizacja.com. Jedyne, co łączy oba serwisy to wspólna tematyka. Optymalizacja.com to przede wszystkim znakomite forum skupiające ekspertów z branży. W przypadku www.pozycjoner.org forum jest tylko niewielkim dodatkiem - najważniejszą częścią witryny są (będą) bowiem liczne artykuły, aktualność ze świata wyszukiwarek, narzędzia SEO i inne przydatne informacje. Poza tym nie "pod przykrywką czasopisma", bo serwis istnieje od prawie dwóch lat.

Poza tym pierwsza strona witryny pozycjoner.org jest OK, ale na podstronach jakies jaskrawo-zielone szablony..siwy dym..chyba zaloze okulary. te strony tak sie swieca, ze nie poztrzebuje nawet wlaczac lampki kolo kompa i mam biurko i pokoj oswietlone...

Serwis jest w trakcie przebudowy - na razie opublikowałem tylko nową wersję strony głównej, natomiast podstrony pozostały ze starej wersji.

PS No i ten kontakt przez formularz...jak na prawdziwa redakcje przystalo! :) :) :) I to ponoc redakcje Axel Springer.

Tak sie sklada, ze wlasnie dzwonilem do wydawnictwa Axel Springer Polska ( https://axelspringer.pl/ ) na numer tel: 022/2320000 - 01 i choc powiedziano mi, ze dzis juz redakcja nie pracuje, to jednak udalo mi sie wydobyc info, ze z tym Pozycjoner.org to najczystsza sciema!!! Jedyne czasopismo komputerowe jakie wydaje Axel Springer, to "Komputer Swiat"

Czy ja mówiłem, że czasopismo będzie wydawane przez Axel Springera? Aksel a Axel to nie to samo... :)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

„Pozycjoner.org”, ukaże się na polskim rynku w kwietniu bieżącego roku nakładem wydawnictwa Aksel Springer.

W ktorym zakatku galaktyki istnieje takie wydawnictwo? Bo moze jestem z Andromedy, co?

Z reszta skonczmy juz ten topic, bo to jest nudne...nie ma i nie bedzie czasopisma pozycjoner.org - no chyba ze wydawane "on demand" np. na Lulu.com

Tylko skad kasa na 10 tys. wtopionych egzemplarzy?

„Pozycjoner.org” będzie dostępny na terenie całego kraju w salonach prasowych i sklepach należących do sieci Inmedio, Ruch, Empik, Kolporter, Relay. Przewiduje się także możliwość sprzedaży wysyłkowej za pośrednictwem Internetu.

Niestety, choc Kolporter, Ruch, Relay i InMedio juz maja zamkniete dzis, udalo mi sie dodzwonic do Empiku...O czasopismie Pozycjoner.org slyszeli tak samo duzo jak o najnowszej autobiografii Stanislawa posla Lyzwinskiego pt. "Nikogo nie gwalcilem" buahahahaha

A wiec TOPIC ZAMKNIETY!!!, POKEMONOM mowimy NIE!

Jedyne czasopismo komputerowe jakie wydaje Axel Springer, to "Komputer Swiat"

A PLAY wydaje święty mikołaj ?

no i jeszcze: "Komputer Świat Ekspert", "Komputer Świat GRY", "Komputer Świat Gry Extra", "Komputer Świat Gry dla dzieci", "Komputer Świat Twój Niezbędnik", "Biblioteczka Komputer Świat".

fahofiec: takiego Public Relations nie masz co się wstydzić ;) Jak dla mnie zawodostwo Gratuluję. Humor, okazja, promocja :).

Dokładnie, Piar pierwszorzędny, i właśnie takie pomysły na promocję należy traktować z poczuciem humoru.

Ja Ci fahofiec gratuluję - zapamiętałem adres strony.

A dodam jeszcze, że nabrałem się na początku przez to, że gdzieś wcześniej widziałem tę okładkę (u Ciebie w stopce czy w Twoim serwisie..) - to mnie zmyliło ;)

No i wszystkim, życzę tak dobrych pomysłów na promocję..

MM

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Pokemon ten, kto z żartu się złości

albo pomysłu na żart pozazdrościł...

:)

Przy okazji ten wątek jest przedsmaczkiem tego, jak zostałoby przyjęte takie pismo wśród forumowiczów. I chyba warto się tematem zainteresować, bo jak ktoś pomysł na magazyn zwinie to z mediów pozostanie już tylko telewizja. Ojciec dyrektor wyjdzie z siebie. ;)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności