Skocz do zawartości

spam czy nie spam?

gruha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Konkurencja na swojej stronie startowej ma odnosniki do roznych wersji jezykowych i tekst ktorego nie widac : www. hanmar-chelmza. com.pl

Czy to jest spam i czy onet zablokuje ta strone?

Konkurencja numer 2:

www. e-wagi. pl

Na samym dole strony jest napis REKLAMA i po jego prawej stronie link rozwijajacy liste odnosnikow do innych stron. Wszystko bylo by ok (chyba) gdyby ten obrazek istnial...

Niestety nie ma w co klkinac i user nigdy nic nie zobaczy.

Spam czy nie?

Pozdrawiam

: www. hanmar-chelmza. com.pl

Wg. mnie spam, ale nie jakiś masakryczny (tzn. widziałem gorsze, ten to taki "standard").

Konkurencja numer 2:

www. e-wagi. pl

Tu jeszcze dochodzi pomniejszony jest KIESZONKOWE WAGI ELEKTRONICZNE.

Wszystko widać po wyłączeniu styli -> Firefox + Web Developer

Skoro wyszukiwarki nie ruszają gorszego spamu, to pewnie tu NIC nie zrobią. Możesz napisać maila do właściciela strony i powiedzieć, że za spam jego strona może wylecieć, ale raczej wydaje mi się, że nie przestraszy się.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

he he walka z konkurencją ... daremna ..

nigdy nie słyszałem by różne wersje językowe były spamem ...

Rozne wersje jezykowe? No mi chodzi o ukryty tekst...

<style type="text/css">

<!--

#txt {font-size: 5px; color: #A9B6C1;position:absolute; TOP:0; LEFT:0; visibility: hidden; z-index: 2}

-->

</style>

a w regulaminie onetu jest napisane:

...

-jeżeli strona jest tworzona "pod wyszukiwarkę" to znaczy np. zawiera niewidoczny dla użytkownika tekst lub posługuje się technikami sztucznego podnoszenia pozycji w wyszukiwarce (cross-linking, URL spamming, itp.);

...

Wiec jak to jest?

nie przekonasz się do momentu kiedy ndo nich nie napiszesz, nigdy nie wiadomo co w Onecie piszczy...

pamiętaj że konkurencja też nie śpi :)

ps. różne wersje jezykowe to 100% nie jest spam

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności