Skocz do zawartości

StwoR.pl jak presell page

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Zrób automatyzację przy dodawaniu BBCode: , ..., itp. Ręczne podlinkowywanie jest męczące i bardziej pracochłonne :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

wiem wiem MartinB, pisałem o tym w 4 poście

poprawiono można teraz za pomocą przycisków dodawać: pogrubienie, kursywę, podkreślenie i linki

zaraz czas na zrobienie podglądu wpisu.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

stawiam coś swojego aby mieć święty spokój (używałem qlweb więc chyba wiadomo że nie chcę aby drugi raz mi się to przytrafiło) i po to jeszcze aby mieć pełną kontrolę nad tym co robię co się znajduje w kodzie itd. i oszczędzam jeden czy dwa linki wychodzące a w przypadku np. mini by pkurk & wedan to jest 5 linków.

Yeden tak przy okazji może chcesz wymienić się linkami między katalogami (niestety mogę zaoferować na podstronie z linkami + opis) będę miał na razie 5 katalogów presell page każdy inna domena inne ip.

Są jeszcze jakieś uwagi odnośnie tego co można by dodać/zmienić

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności