Skocz do zawartości

SEO cms

yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Ciężko jednoznacznie wymienić CMS'a, który jest najlepszy pod tym względem. Ja osobiście mogę polecić Joomlę - standardowo może nie jest zbyt optymalna, jednak po instalacji paru modułów i komponentów wszystko chodzi ok. Parę osób z tego forum z pewnością poleci ci Druppala.

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Osobiście używałem ez-publish, ale stanowczo za dużo roboty i nei na moje umiejętności (musisz znać dobrze języki programowania), trudno rónież znaleźć dobry hosting - ovh jest za słabe.

Teraz przesiadłem się na php fusion, zastosowałem FURLE, pare modułów i .. czekam.

To ja od razu zapytam o SEO skrypt dla sklepu internetowego ?!

Znacie coś wartego polecenia ?

Mogą być także rozwiązania pudełkowe !

Pozdrawiam

Cez

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Jeżeli chodzi o CMS, to tak jak pisał nker - eZ Publish. Nie wiem tylko dlaczego pisze o wymaganej bardzo dobrej znajomości programowania (co tu się nie potwierdza, chyba że planujesz pisać własne rozszerzenia). Pod względem SEO to niepodważalne nr 1.

Co do sklepu, to faktycznie Sote ma niezłe wsparcie dla seo.

Witam,

powiem że ciężko odpowiedzieć Ći na to pytanie. Przeważnie każdy powie z własnego stanowiska ale nie dostaniesz odpowiedzi taką jaką może oczekujesz. Porównanie CMS-ów.

Z własnego doświadczenia miałem i mam do czynienia z Joomla! jak i TYPO3. TYPO3 osobiście polecam. Daje mi najwięcej możliwości co do optymalizacji. System z początku nie łatwy ale świetny. Mojim zdaniem to taki "Linux CMS-ów".

Pozdrawiam

Kasztan

TYPO3, CMS

forum.typo3swiat.pl

ez-publish w standardowej wersji był nie do strawienia, dlatego wymagał pracy i czasu, którego nie miałem. Dodatkowym mantamentem jest znikomy polski support, no i finalnie, bardzo duże wymagania sprzętowe.

Oczywiście, trzeba przyznać rację, po pół roku na jestem w t10 na kilka fraz, ale nie są popularne.

Teraz od tygodnia mam php-fusion, jak po miesiącu spadne, to się spróbuje czegoś innego. pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności