Skocz do zawartości

moc systemow wymiany linkow - ankieta kwiecien 2007

HiddenPlace

moc systemow  

207 użytkowników zagłosowało

1. 1. ktory z wymienionych systemow wedlug ciebie ma najwieksza skutecznosc pozycjonowania

• Linkujpro
      4
    • LinkSystem
      0
    • Linkor
      15
    • Livelink
      5
    • Webmachine
      2
    • Linkorn
      14
    • Linkme
      41
    • PowerLink
      5
    • Linkuj
      3
    • Inny
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale chyba mówimy o polskich tylko, bo nie widzę żadnego obcego systemu w ankiecie.

kto niby? tylko Ci ktorzy glosowali przez zresetowaniem, to tylko 6 glosow, swiat sie nie zawali chyba :-)

Ale tam był mój głos(dzieci i ryby głosu nie mają?:>) ;-)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Jezeli ktos uwaza ze stwierdzenie ze linkorn jest dla osob myslacych a jak z niego nie kozystasz to jestes "debil" lub cos innego to powiem tak "udez w stul a nozyce sie odezwa"!
LinkORN - jest przeznaczony dla bardziej wymagajacych userow ktorzy potrafia myslec i nie sa pokemonami, a tych jest mniejszosc! (czyli pewnie mniej popularny bedzie)

Całość poprzedniego postu ma wymiar: linkme to, a linkorn tamto;

Tutaj można odnieść wrażenie, że linkor dla myślących, a linkme dla pokemonów.

Po raz kolejny (znając upodobania Kobisa) odradzam ten system, bo doświadczenie nauczyło mnie jaki jest sposób prowadzenia biznesu przez tą osobę; nie zdziwię się jak kiedyś ktoś korzystający z linkorna obudzi się z reką w nocniku.

Nie widze powodu nie oceniac systemu z punktu widzenia "przyjaznosci dla użytkownika". System ma byc latwy i przyjemny, admin nie moze byc chamem. I to wszystko. Nie musze czytać regulaminu, wszystko ma być intuicyjnie jasne. Co do skutecznosci, niestety nie mam dowodow na lepsze skutki linkorna niz livelink. Powtorze - wybieram livelink.

p.s. mile zaskoczyła webmashina - wzór - krótko, dzielnie intuicynie, szybko i przyjemnie. Szkoda że nie ma możliwości dać 2 miesce:)

Po raz kolejny (znając upodobania Kobisa) odradzam ten system, bo doświadczenie nauczyło mnie jaki jest sposób prowadzenia biznesu przez tą osobę; nie zdziwię się jak kiedyś ktoś korzystający z linkorna obudzi się z reką w nocniku.

kazdy opierajacy pozycjonowana strone na wiecej niz 25% z jednego systemu wymiany moze obudzic sie z reka w nocniku :-) wszystko poza wlasnym zapleczem nie jest do konca bezpieczne i nie powinno sie opierac swojej strony na jednym czy dwoch zrodlach linkow ktore nie naleza do nas, bo jak kiedys cos takiego zaliczy pad to bedziemy zbierac sie miesiacami :) (mowi to ten co ma 50% Linkme, 20% LiveLink i reszta katalogi dla swojej najwazniejszej strony) jak kiedys padnie Linkme to jestem udupiony bo nie bede w stanie uzupelnic sily tych linkow w ciagu kilku dni tak by Google tego nie odczulo zbytnio :-)

edit: a Ty dir-elite nie denerwuj sie tak, to że LinkMe ma prawie dwa razy wiecej glosow to nie koniec swiata:-) ktos musi przegrac by ktos wygrac mogl :-)

widze ze nawet ktos z Linkor.pl sie pojawil w temacie i ciekaw wynikow:-) a tak to nie ma kto odpowiadac na maile :P

Pozdr

Nie ide do systemu, żeby admin oceniał moje stronki, od tego tu jest cały dział. gdzie sie zaczyna subjektywna ocena, tam się konczy sprawiedliwośc. do systemu idzie sie po zdobywanie bl, w tym poteżna tępa spamierska moc linkora była najlepsza, szybko dawała moc i to było warto nawet tego żeby scierpiec czasami te ich linki. ale powie uczciwie, jak niedawno przeczytałem tu, że pewien szanowny forumowicz stracił w linkor milion punktów, troche nie zatkało. A w linkornxxx (żeby nie obrazić zmienilem nazwe systemu) wyswietlam link na wartosciowej stronie i dostaje 0,02 punkty, a jak mnie wyswietli cienka podstronka admina z fotogalerią bez tresci, place 1,50. To dlaczego mam glosowac a linkornxxx? Oszustwo.

ja uzywam linkme, linkorn, linkuj, linkor.

linkme i linkorn - dzialaja powoli bo nie da sie skierowac 10,000 linkow na 1 fraze w 1 noc.

linkuj i linkor - dzialaja szybko bo da sie skierowac 10,000 linkow na 1 fraze w 1 noc.

szczerze mowiac oto cala roznica wg mnie.

moze jeszcze:

panel linkme jest najwolniejszy.

panel linkor jest najszybszy.

polish suicide flew 48 successful missions

Też używam wszystkich polskich systemów. Dlatego powiem, że nie warto powtarzać w kólko :"mnej skuteczny, bardzej skuteczny". Skutecznosc jest bardzo abstrakcyjna, wszystko zależy od mnóstwa szczególów, pr, ilośc podstron t.d. Ale też sprawiedliwość ważna, śmieszne słowo, heh.

Jesli skuteczny system słabo oceni moje strony - niby abstrakcyjnie skuteczny- robi dla mnie konkretnie nie skuteczny. Po za tym -dużo dam, mało dostane, gdzie ta róznica pójdzie? Adminu? Innym użytkownikam (i mnie też troche) ?

I znów - przyjazny system ma być: intuicyjny, bez skomplikowanych zasad, bez ich zmian, latwa instalacja, szybka aktywacja, lub info dlaczego nie można aktywować. Szkoda, bardzo szkoda czasu. Jestem konsumentem, mam wybór,moge wybierać. Ale często admin systemu zachowuje się jak pępek światu, pisze regulaminy, zmienia ich, opieprza wszystkich. A w dobrych systemach - rejesracja, aktywacja - i zapominasz o nim. On już na ciebie zasuwa.

I ostatnie: nie warto mieć złudzeń, systemy, jak maszynki do mielenia mięsa, nie oczekuj od nich wartosciowych linków, wrzucasz bl, dostajez bl na innym ip, wartosciowe Linki - w dziale wymiany, tam można grzebać, wybierac, odrzucać, marudzić i narzekać (jak ja teraz to robie:)

p.s. panel linkme jest przerażające wolny.

a ja mam takie pytanie do uzytkownikow LinkMe:

Dobrze wam system zlicza zaindeskowane podstrony waszego zaplecza?

ile procent macie srednio zliczone?

bo ja mam np na jednej stronie co od dawna jest zaindeksowane 200 zliczone 30, a na innej co ma 100 mam zliczone 4 i to po 3 miesiacach w systemie, uzytkownicy na pewno chodza po tych podstronach, w pliku txt od linke na jednej stronie te podstrony sa zapisane ale system i od dwoch miesiecy nie moze sciagnac na drugiej zapisal 4 i dalej juz nie zapisuje, tez macie podobne problemy?

pozdrawiam

tak patrze liczba oddanych głosów 92 a widac tylko 60 ??? coś źle zlicza czy co

fakt jest taki iz w wiele systemów ma swoje plusy i minusy i wg mnie sa 2 najlepsze na naszym rynku jednak jesli ktoś nie umie wykorzystać ich mocy nic nie osiągnie, tak więc tylko od nas zależy jaki system jest skuteczny, choć przyznam iż jak widze po ankiecie wiele osob jest nadal przywiazanych do systemu z viagrą w tle - i nie chce tu nikogo obrazac - ten system zawsze bedzie mi sie z tym kojarzyl - choc jesli w koncu poprawia to co schrzanili po zmianach i znowu ludzie im zaufaja bedzie może - OK

pomysł sprawdzenia systemów przez grupe osób nie związaną z jakimś systemem wydaje mi sie ciekawym pomysłem, kwestia kto by sie tego podjął (oczywiście obiektywnie) i stracił trochę czasu na taki teścik :)

sam jestem ciekawy wyników i pewnie nie tylko ja ale wszyscy którzy czytają to forum

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności