Skocz do zawartości

moc systemow wymiany linkow - ankieta kwiecien 2007

HiddenPlace

moc systemow  

207 użytkowników zagłosowało

1. 1. ktory z wymienionych systemow wedlug ciebie ma najwieksza skutecznosc pozycjonowania

• Linkujpro
      4
    • LinkSystem
      0
    • Linkor
      15
    • Livelink
      5
    • Webmachine
      2
    • Linkorn
      14
    • Linkme
      41
    • PowerLink
      5
    • Linkuj
      3
    • Inny
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jesli skuteczny system słabo oceni moje strony - niby abstrakcyjnie skuteczny- robi dla mnie konkretnie nie skuteczny. Po za tym -dużo dam, mało dostane, gdzie ta róznica pójdzie? Adminu? Innym użytkownikam (i mnie też troche) ?
Jest taki system, który niee ocenia :)
nie warto mieć złudzeń, systemy, jak maszynki do mielenia mięsa, nie oczekuj od nich wartosciowych linków, wrzucasz bl, dostajez bl na innym ip, wartosciowe Linki - w dziale wymiany, tam można grzebać, wybierac, odrzucać, marudzić i narzekać (jak ja teraz to robie:)

Jest taki system w którym wybierasz strony nawet latwij niż w "dziale wymiany" ;)

NO NIE...

ale trzeba miec tupet.. dopiero teraz przeczytalem..

ludzie widzicie jak temu linkornowi zal du*e sciska ?

jesli ludzie glosuja tak a nie inaczej to nie oznacza to ze i tak to zawsze ty masz racje.. powazny jestes ?

to ze powiedzialem ze zachowujesz sie jak gówniarz, ze masz 17 lat.. to chyba prawda.. co ja ci powiem to ty to musisz przemyslec i po 2 miesiacach piszesz u siebie na forum ze to ja mam 17 lat.. no stary.. głosik tez wskazuje na to ze nie masz 27 lat..

NIE MOZESZ POPROSTU DAC SOBIE NA LUZ I POGODZIC SIE Z TYM ZE NIE JESTES NAJLEPSZY ? (nie mowie kto jest najlepszy.. bo to uzytkownicy oceniają.. kazdy ma + i -)

co Cie obchodzi co robimy z 5% punktami ? umeisz czytac ? gdybys umial to bys wiedzial ze regulaminowo mamy 5% dla siebie i podklreslalem to juz wiele razy.. i co kogo obchodzi co z tym robimy.. mozemy pozycjonowac radio maryja albo nic nie pozycjonowac..

no nie.. stary nie pisz takich rzeczy bo tylko ludzie sie z ciebie smieją "no chyba ze taka juz mentalnosc ludzi mieszkajacych w Polsce, bo u was w WIELKIEJ BRYTANIIIJIII to za 3000 funtów.."

adminie linkorn - trzeba miec tupet, myslalem ze jak odejdziesz to bedzie luz.. bo twoi ludzie normalnei pisali na tym forum.. ale ty zawsze musisz wszedzie swoj dlugi nos wcisnac.. kolo przeciez juz sie zegnales z PIO wiec co tutaj jeszcze robisz ? nikt nie potrzbuje wysluchiwac twoich pierdów..

Jimmi mialo nie byc najezdzania.. a co ten typ robi ?

gdybym ja tak napisal to znow bym dostal jakiegos czasowego bana..

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Mam nadzieje, ze uda sie poprawionemu Linkorowi zajac godne miejsce. RespeK dla LinkME za dominacje w wynikach :rolleyes:.

a moze wprowadzilibyscie w Linkorze funkcje ograniczonej ilosci linkow pod dany anachor? jak dostane u Was za zaplecze 30 tys punktow, to jak mam tym wypozycjonowac jedna nowa domene? przeciez nie wrzuce kilkuset czy kilku tysiecy linkow w ciagu jednego dnia, jedyne wyjscie to pozycjonowac jakies niemoje strony z internetu zeby mniej wyszlo na dana chwile linkow dla mnie?

brakuje tez funkcji dodawania danej ilosci linkow na dzien...w ogole u Was jakies sensowne zarzadzanie linkami nie istnieje... tyle ze mozna dodac anachor i na tym sie konczy administracja w zakladce linki..przy pozycjonowaniu jednej frazy

Mam nadzieje, ze uda sie poprawionemu Linkorowi zajac godne miejsce. RespeK dla LinkME za dominacje w wynikach :).

a moze wprowadzilibyscie w Linkorze funkcje ograniczonej ilosci linkow pod dany anachor? jak dostane u Was za zaplecze 30 tys punktow, to jak mam tym wypozycjonowac jedna nowa domene? przeciez nie wrzuce kilkuset czy kilku tysiecy linkow w ciagu jednego dnia, jedyne wyjscie to pozycjonowac jakies niemoje strony z internetu zeby mniej wyszlo na dana chwile linkow dla mnie?

brakuje tez funkcji dodawania danej ilosci linkow na dzien...w ogole u Was jakies sensowne zarzadzanie linkami nie istnieje... tyle ze mozna dodac anachor i na tym sie konczy administracja w zakladce linki..przy pozycjonowaniu jednej frazy

Popieram twoje argumenty. Prace na mozliwoscia recznego ustalanie punktow dla linku trwaja.

Linkor.pl - Najwiekszy polski system wymiany linkow. Wracamy w jeszcze lepszej wersji.

a moze wprowadzilibyscie w Linkorze funkcje ograniczonej ilosci linkow pod dany anachor? jak dostane u Was za zaplecze 30 tys punktow, to jak mam tym wypozycjonowac jedna nowa domene? przeciez nie wrzuce kilkuset czy kilku tysiecy linkow w ciagu jednego dnia

Jak te 30tys nie jest z jednej strony tylko z kliku to rozwiazaniem moze byc zalozenie kilku kont i w kazdym jaka/jakies strony z naszego zaplecza..no ale jak mamy jedna strone i za nia 30tys no to juz jest problem - wzorujcie sie na Linkme, tam jest fajny panel do zarzadzania :) Tylko moglby troche sprawniej chodzic.

Jak dla mnie w Linkorze bardzo fajna opcja, że można kopnąć 500k punktów w 1 dzień w jedną domenę.

Super sprawa do indeksacji, chociaż opcja dodania ilości punktów na strone może być ciekawa.

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

dobra ostatni post na temat linkora: najlepiej jak zrobicie dla kazdego anachora opcje ilosc linkow/dzien (ale nie jakies listy rozwijane czy suwaki tylko normalne pole tekstowe do wpisania i do tego maksymalna liczba do ktorej bedzie to dazyc

na przyklad 25linkow/dzien a maksymalna liczba po ktorej sie zatrzyma dodawanie linkow to 500

i jesli mozecie zrobic to zakladki grupujace anachory dla danej domeny, bo w tej chwili np w LinkMe czy LiveLink robi sie troche balagan i ciezko sie polapac kiedy mam w system np 4 domeny pozycjonowane, a na kazda po 5-8 anachorow.

dobrze by bylo tez zeby ta wczesniejsza opcja maksymalna (500 linkow) mozna bylo po pewnym czasie zmniejszyc np na 400 i system odejmie automatycznie linki bez jakichs prowizji itp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności