Skocz do zawartości

Wpisy do Preceli

Bielack

Rekomendowane odpowiedzi

a powaznie, sam sie zastanawiam nad zrobieniem platnego katalogu, i nie chodzi tu o fortune, ale np 1 zl za dodanie strony, co mam nadzieje pozbawi mnie troszke pracy w usuwaniu syfu.

Ja wyrazne efekty odczulem po tym jak zmienilem ilosc zankow w opisie na min. 350

mam srednio 50% mniej wpisow, zdaza sie ze te same zdania czy frazy powtarzaja sie po kilka razy ale juz raczej sporadycznie( szczegolnie widze problemy nad uzyskaniem sensownego 350 znakowego opisu dla np. katalogow..) ale generalnie dlugie opisy same odsiewaja spam, bo jak ktos probje dodac 1 zdanie spamu i mu nie przyjmuje to z regoly zostawia temat i odplywa.Co do platnego katalogu to calkowita racja. Nie zgodza sie z nami Ci ktorzy nigdy nie moderowali niczego na wieksza skale, na dzien dzisiejszy to jedyny sposob na uzyskanie odrobiny szacunku.. i ciekawsze wpisy.

Sam pamietam ze kilka lat temu dopisujac sie do pierwszych katalogow czytalem dokladnie regulamin bo nie mialem zamiaru tracic czas na odrzucony wpis. Jak pisalo ze za bledy ortograficzne nie przyjmuja to sie czlowiek staral.Dzisiaj nie ma o czym mowic..sami wiecie jakie potrafia byc wpisy.

Czas na powrót do starego ładu..

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Jak ktoś nei ma czasu to moze zlecić to komuś innemu.

To jest tylko dodawanie za kogos a nie powielanie opisu w 2000 qlwebach

Każdy artykuł jest inny a nie powielony w następnych 30 Preselle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności