Skocz do zawartości

Wielki spadek..

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie tak samo... pozycjonuje pod ok 15 frazami

i wszedzie spokojnie...

po jednym haslem jestem dzis pierwszy :lol:

moze G ma jakis nowy filtr?

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A skąd takie przekonanie?

Nie tyle przekonanie, ile spekulacja :lol: Mniej więcej w połowie grudnia Google ogłosiło (chyba) sezon na leszcza i zaczął się masowy odstrzał, który nasilił się w ciągu minionego tygodnia. Jak zapewnie wiesz Szy, na forum dp jest temu poświęcony wątek i chyba nie udało się ustalić sensownego związku pomiędzy odstrzelonymi - poza uczestnictwem w rotacji. Byłoby wszystko ok, gdyby nie to, że poleciały też stronki nie uczestniczące w systemie, ale może miały inne grzechy na sumieniu ;)

np. duplicate content lub przegięcia w dynamic content, bo i tu podobno coś się dzieje. Tak czy inaczej - coś się wokół rotacji (szybkiej) dzieje.

U mnie prawie wszystko do gory i to bardzooooo......

Spadkow narazie nie zauwazylem, moze poza tym, ze pod haslem pozycjonowanie forum jest na drugiej stronie, a strona glowna serwisu jest na pierwszej.... :-|

Wydaje mi sie, ze nie ma nic wspolnego z dp, bo z teg co widze u siebie to to co promuje w dp tez poszlo do gory.

u mnie strona promowana przez DP ma sie calkiem dobrze,

za to stracilem cala inna domene, lacznie z subdomenami; w jednej z subdomen jest podpiety DP, inne nie maja nic wspolnego z systemami.

nie uwazam, by to byl odstrzal systemu, nie uwazam tez bym przeoptymalizowal domene, ktora wyleciala.

ciagle mam #1 na jednych datacenters, z innych juz spadlem na pysk.. pysznie :lol:

Też mi zniknęła :>

No cóż :-)

Trzeba zanalizowac dlaczego tak sie stalo

Pierwszy strzał dostałem ok. 2 tygodnie temu. Sądziłem, że to wynik depozycjonowania przez zazdrośników :lol: , a tu niespodzianka... wchodzę sobie na inne fora, a tam płacz i zgrzytanie zębami. Analiz tysiące, póki co - nic konkretnego.

Nawet wiem o jakiej, między innymi, myślisz. Też mi zniknęła :>

no Panowie, nie da się ukryć, że dzięki temu wskoczyłem o dokładnie (wasze) 2 miejsca wyżej :lol: Dzieki ;) Kiedys się zrewanżuje ;)

no i ja tez wiem o czym piszecie i ciekawe jest to ze nadal na pierwszej stronie 80% wynikow jest z czlonkow forum

;) chciałem tylko zaznaczyć, że ja tam byłem i jestem od 4 lat (wprawdzie z róznych domen) ;) a reszta mi się przyplatała niedawno :D

A tak powaznie: to słowo stało się mocno obsadzone. na szczęście za tydzień się to zmieni. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności