Skocz do zawartości

Wielki spadek..

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj polecialem z 6 miejsca "na leb, na szyje"i nawet nie wiem gdzie jestem, a terz patrze w statach...

Googlebot od 20:31 do 20:46 11-krotnie wchodzil na strone! Nigdy nie byl tak natretny. O co mu moze chodzic?

tak niezłe zamieszanie jest na google, kilka moich stron zniknęło całkiem z indexu G., ale dwie poszly znaczaco w góre.

Ciekawe bo przypinałem do nich linki na tych samych stronkach i nie były to systemy wymiany linków,

mam nadzieje że google jutro posprzata swój własny śmietnik :)

Googlebot od 20:31 do 20:46 11-krotnie wchodzil na strone! Nigdy nie byl tak natretny.

natretny?

do mnie od 8 dni przylatuje 2 razy dziennie i zawsze pobiera te same strony (mimo iz dostaje rozne).

:evil:

nie wiem co jest grane. spadek strony mialem kilka dni temu. teraz jestem znowu na dobrych pozycjach.

Hmm... Czy aby G. nie chce ustrzelić stron korzystających z systemów opartych na TLB*?

Nigdy nie używałem tych systemów i bez większych działań (przestałem dodawać linki do najważniejszych serwisów ok. 2 miechy temu, ale otrzymałem pare wpisów do DMOZu) zauważyłem bardzo mocne zmiany pozycji w... Górę.

Mocne skoki - zyskałem z 15 pierwszych miejsc (na których byłem ok. 10-15), na ok. 100 fraz spadłem nieznacznie w 3, reszta to bardzo silny boost.

Na update PR mi to (raczej) nie wygląda. Moje narzędzia działają jak działały, a toolbara nie używam.

Pozdrawiam, J.

*-co oczywiście graniczyłoby z cudem

Hmm... Czy aby G. nie chce ustrzelić stron korzystających z systemów opartych na TLB*?

Może tak, tylko czemu poleciały strony które tego nie miały. Wywaliło mi domenę i subdomenę, inne strony (adresy) zostały bez zmian no może minimalnie poszły w górę. Od miesiąca też linków nie dawałem, od dwu dni zmieniałem anchor w starych linkach (filtr), ale to raczej nie jest przyczyną spadku. Google coś kombinuje tylko co?

Może tak, tylko czemu poleciały strony które tego nie miały.

Przeważnie jak jakiś prof. ma zły humor to oblewa pięć pierwszych osób które zdają egzamin, bez względu na to czy umieją, czy nie. :)

Google coś kombinuje tylko co?

E tam. :)

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności