Skocz do zawartości

Wielki spadek..

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dzisiaj wpisałem marcinmazur w google i jestes na 1, to może już wraca, sprawdź sobie - na jakiej pozycji byłeś ?? hmmm

Dzięki za zainteresowanie moim problemem. Faktycznie wpisując marcinmazur jestem na 1 miejscu (tego wczesniej chyba nie sprawdzialem), ale wpisując wyrazy osobno "Marcin Mazur" już mnie nie ma, a też wcześniej byłem na 1 miejscu. Dziwne.

Troszkę inna fotografia ślubna

hmm , o to wynik z róznych datacenter ,w jednych jestem na 256 miejscu ,

i w niewielkiej ilości na 5 miejscu , cos mi sie jednak wydaje ze stronki nie bedą wracać na swoje miejsca ;) , pytanie teraz tylko dlaczego tak się stało , moje jedna stronka leci na łeb na szyje , a druga bez zmian , i w sumie maja podobną budowe i jak dodaje linki to tez odrazu do 2 naraz ...

Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki

Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść !!!:)

masz tylko 3 linki do swojej strony, maalutko, a w stopce na tym forum nie linkuj www.marcinmazur.pl tylko podlinkuj "fotografia ślubna". Nikt nie wpisuje w okienku do szukania adresu strony, nie

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności