Skocz do zawartości

Wielki spadek..

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

Zero3

heheh , mnie też , pewnie mi cały limit chcą wyciągnąć.

PS. własnie czytałem gdzieś na zagranicznym forum , ze ludzie przestawiaja domyśle przeglądarki z googli na MSN :)

PS2. a tak pozatym to proponuje zrobić własna wyszukiwarke... Piotrek co ty na to ? :)

Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki

Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść !!!:)

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
PS. własnie czytałem gdzieś na zagranicznym forum , ze ludzie przestawiaja domyśle przeglądarki z googli na MSN  

no własnie tak sobie myśle czy google nie zareagowało jakoś na to że MSN oficjalnie wprowadził do swojego silnika wyniki z wersji beta.

A tak pół żartem, może jednak to jest jakiś nowy algorytm, który całkowicie zabierze chleb pozycjonerom poprzez wyświetlanie za każdym razem innych wyników wyszukiwania z róznych data center (tak to wyglada w tej chwili) ....... obym się mylił...... :roll:

może jednak to jest jakiś nowy algorytm

Tak mi sie wydaje i z tego co widze to masa filtrow zostala zlikwidowana. Wydaje mi sie, ze slad po mitycznym sandboxie tez zaginal.

Ja widze, strony ktore maja duze zaplecze linkow na pierwszych pozycjach, wiec wszystko wraca do normy. U mnie wszystko w gore - oby tak dalej trzymali i nie zmieniali tego....

mozna zwariowac  

zmiana.gif

w wynikach tej zmiany nie widze...jeszcze?

Ja tez mam takie "kwiatki" w digital point nawet całe 3 :)

Ale nic z tego nie ma bo w wynikach wyszukiwania nadal stronki nie widać.

Tak sobie obserwuje jak odswieżaja sie kolejne data center i widze ze tych ze starym indeksem chyba z listopada jest coraz mniej, wczoraj było ich 10 a dziś już tylko 6.

Niestety tylko w tych starych data center moja stronka pokazuje się na takich pozycjach jak była przed początkiem wprowadzania nowego porządku przez Google.

Wniosek chyba z tego tylko jeden, jak odświeżą się wszystkie DC to wysokie wyniki mojej stronki znikną całkowicie w nowym porządku Googla i zostanie chyba tylko stan obecny a więc trzeba bedzie zacząć pozycjonować od nowa..... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności