Skocz do zawartości

301 raz jeszcze

qazy

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem,ze to juz bylo nie raz walkowane, ale mam dosc konkretne pytanie. Mam do spozycjonowania serwis strona.com.pl - calkiem nowa domena. Wczeniej serwis ten byl pod adresem: strona.pl. Zastosowano przekierowanie 301 z strona.pl na strona.com.pl. W Google PR oraz linki przeszly juz na strona.com.pl, pod msn nie (dlaczego?). Zaczalem zbierac linki do strona.com.pl . I teraz moje pytanie: kiedy (i czy w ogole) domena strona.pl zniknie z wynikow Google? Na razie ona jest dosc wysoko a strona.com.pl jako nowa domena jeszcze w pierwszej 200 na pewno nie jest. Czy Google jakos podmieni te domeny? Czy usunie strona.pl czy tez mimo przekierowania strona.pl pozostanie w indeskie i to wysoko a ja bede musial strona.com.pl od samego poczatku promowac? Jak to jest? Dodam,ze serwis zupelnie sie nie zmienil - dokladnie to co bylo przez jakis czas pod strona.pl teraz jest docelowo pod strona.com.pl a strona.pl jest tylko przekierowaniem 301. Z gory dzieki za odpowiedz.

Wiem,ze najprosciej by bylo zostawic strona.pl a przekierowanie 301 z nowiutkiej domeny zrobic. No ale nie ja o tym decyduje. Jesli ktos mial z taka sytuacja do czynienia w praktyce to poprosze o odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności