Skocz do zawartości

[Wykonam] Profesjonalny Copywriting

WsparcieSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na samym wstępie chce ci podziękować za poświęcenie chwili czasu, i zapoznanie się z moją ofertą w zakresie copywritingu.

Aktualnie posiadam wolne moce przerobowe, czas, oraz ogromną wiedzę na to, by stworzyć dla państwa:

- Teksty zapleczowe

- Artykuły na blogi

- Teksty specjalistyczne

- Opisy do katalogów, kategorii oraz produktów

- Teksty na strony, portale czy witryny internetowe

- Wpisy na SM

Gwarantuje nie tylko dużą ilość tekstów (również tych z wykorzystaniem AI, ale przy jednoczesnym ich retuszu), ale też zawsze najważniejsza pozostaje ich jakość.

Dysponuje ogromną wiedzą i doświadczeniem (praktycznie żadna tematyka nie jest mi obca), tworzę teksty oraz treści unikalne, ciekawe czy na konkretny przy tym temat.

Nie ma mowy o żadnych błędach (ortograficznych czy interpunkcyjnych), cechuje mnie rzetelność oraz terminowość, również wysoka jakość merytoryczna pisanych treści i tekstów (z uwzględnieniem zasad SEO lub potencjalnego odbiorcy)

Nie ma żadnego problemu z wystawieniem FV, ceny ustalamy indywidualnie w zależności od zakresu współpracy, lecz zawsze będą dla państwa atrakcyjne 

Zapraszam do kontaktu

SEOwsparcie@proton.me

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności