Skocz do zawartości

jak wszyscy maja to ja też nowy Preselle

Gremlin18

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chcę dodawać w miarę oryginalne wpisy, a to zajmuje trochę czasu. Po co mam sie męczyć jak on to za chwilę rzuci.

Dokładnie o to mi chodzi - dobry wpis kosztuje trochę pracy i wysiłku. I gdy widzę stronę na "darmowym" od razu mnie boli - ja sie napracuje, a to może za chwilkę zniknąć - bo z darmowego łatwo zrezygnować: łatwo przyszło, łatwo poszło.

A co do designu spisu Preceli - myślę Yeden, że to tylko na rybkę podał CezAre, by ocenić wyglądówkę ;-) Bo mój obrazek jest na pierwszym miejscu - i to jest fajne, a le link nie do mnie. Nie fajnie.

:)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Albo robimy coś w miarę porządnie i w dłuższej perspektywie, albo dajemy sobie spokój. Tworzenie katalogów artykułów, to nie musi być kolejny owczy pęd jak qlweb.

Hehe spójrz dziennie powstają z dwa nowe precelki :) zobaczymy co będzie za pół roku... na razie każdy chce mieć swojego precelka i każdy robi to na miarę swoich możliwości (servery, transfery, domeny)

Ale faktycznie stwierdzenie "jak mi coś wyjdzie to pomyśle" (a na razie wy się starajcie i dodawajcie ...) nie napawa optymizmem ...

Pozdrawiam

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

No więc sie juz uporałem

https://hosting.kursyhtml.info/

Po woli będę dopracowywał skrypt dodam Tagi , Sitemap itp oraz autorski styl

Subdomena nie jest swieża ma 4 miesiące byla linkowana na coś innego ale czyli czekala na to.

Ip : niemieckie

Zapraszam do dodawania wpisów oraz pisania co trzeba poprawić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności