Skocz do zawartości

Nowy produkt do polecania

Lis

Rekomendowane odpowiedzi

Cash plan może i dobry tylko ciekawe czy kasa ze skierowań wpadnie, trzeba nakłonić do rejestracji osoby z własną stroną www (i nie chodzi tu o stronę domową ;p) tylko o webmasterów ze stronami posiadającymi conajmniej 100 uu dziennie (tak żeby ten człowiek zarobił w ciągu pół roku te 100 USD). Tak samo jak Lis życzę powodzenia.

Już napewno na forum Szuwiego pojawiają się oferty "zapisz się do Google Adsense jak przekroczysz 100 USD drugie tyle dostaniesz odemnie" :rolleyes: (o ile nie było takich wcześniej ;p - nie zaglądałem tam parę lat to nie wiem ;))

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Ale ja chce dać im gotowe skrypty dmozy, katalogi (zapleze pod systemy), pwoeidziec im co maja zrobic itd. ... w moim otoczeniu duzo osob tez sie zainteresowalo... to dziwne, ze 18-latek zarabia wiecej niz ktos z wykształceniem wyzszym...

A 100 dolarów to nie jest tak dużo...;) Na poczatku (pierwszy miesiac) moze byc ciezko, ale juz 3-4 to po kilka dolarow dziennie minimum...chyba, ze ktos ma strone o slumakach z rodziny sliskobrzusznych...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności