Skocz do zawartości

Czy google adsense naprawdę karze za zachęcanie do klikania?

juice99

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd taki tok myślenia wogóle, że trzeba oszukać?

Google, państwo, sąsiada, ale koniecznie wiesz, zrobić w konia.

A normalnie nie można? A potem się dziwi że zła opinja o Polsce. :D

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skąd taki tok myślenia wogóle, że trzeba oszukać?

A ty nie sprobujesz oszukiwać internautów z twoją wspaniałą stronę MFA (ta z stopka)?

PS: I coś nie tak z tym angielskim. Adsense mi pokazuje 1. reklama w języku niemieckim a 2. francuzkim ...

Ale kto tu mówi że ja chce oszukiwać. Po to pytam żeby własnie nie oszukiwać nikogo. Myślcie co chcecie, ale ja naprawde chce trzymać się tego programu uczciwie. Zresztą z tego co słyszałem to nie da sie korzystać z tego proramu na dłuższą metę oszukując. Więc to wcale nie wchodzi w moim przypadku w rachube.

Mam jeszcze jedno pytanie. Jaka jest przeciętna wartość CTR? Okolo 5%? Mniejsza, większa?

Gdybyś nie chciał oszukiwać nie zadwał byś głupich pytań, nie kombinował i nie umieszczał reklamy w tym miejscu wogóle, bo intuicyjnie to tam jej nie powinno być, kroisz typowe MFA i udajesz świętego.

Poczytaj sobie to forum, co jakiś czas wpada tu ktoś z takimi pomysłami i przeświadczeniem, że on pierwszy coś takiego wymyślił.

o czym ty wogóle mowisz? Skąd ta agresja. Jestem nowy i chcialem sie tutaj czegoś dowiedzieć. Przeglądałem to forum i nie znalazłem satysfakcjonujących mnie odpowiedzi wiec pytam. To takie straszne? Może dla ciebie te pytania są głupie ale dla mnie ani troche...

Tak czy siak dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Słowa swoje podtrzymuje, ale przepraszam, nie chciałem zeby wyszło agresywnie, byłem zaspany i zły na świat. Wyładowałem niepotrzebnie nerwy na koledze koles.

Żeby nie było zdarzało mi się robić MFA, ale taki był mój cel, nie ukrywałem tego. Zawsze warto coś potestować ;)

Dokładnie - zresztą piszesz kłamstwo, bo poniżej znajdują się reklamy na dany temat a nie przydatne informację - więc jak być tego nie tłumaczył nie będzie to zgodne z regulaminem.

Podobnie odniósłbym się do wszelkich tekstów pt "tą stronę wspiera...", "sponsor..." - sponsor, albo "wspieracz" to człowiek który sponsoruje i wspiera świadomie.

Wstaw reklamy w odpowiednich kolorach w odpowiednie miejsca i nie myśl tak intensywnie, bo google nie lubi takich "myślicieli" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności