Skocz do zawartości

Chcesz zbudować Presell Page?

GrzegorzK

Rekomendowane odpowiedzi

Nimek no w Twoim przypadku to za cholere nie wiem czy to samokrytyka czy pijar :D , ale jak chciałeś 2w1 to wyszły "wypociny" :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zupełnie nie wiem dlaczego uwzięliście się na Grześka. Artykuł i ciekawy, i zupełnie poprawny, i wyczerpujący temat podstaw optymalizacji WordPressa. I tak 99% osób pozostanie przy radach z jego artykułu, a tylko 1% "wyjadaczy" będzie drążyć temat lub stosować własne patenty.

Odrobinę mniej krytyki, a więcej samokrytyki - zwłaszcza że najczęściej najwięcej krytyki pada z ust właśnie tych, którzy mają najmniejsze osiągnięcia, a marzą o blasku spotlightów.

Pozdrawiam, J.

P.S. Bynajmniej nie bronię Grześka dlatego że kiedyśtam napisałem że jest ładnym facetem. :D

no sie znęca nad nami no...

jeż jeden...

a może chce dać nam czas, abyśmy się wyspali, zakupili litry cocacoli, popcornu i przygotowali się duchowo* na ten art

-------

* duchowo = darownizna na rzecz rozwoju kościoła jeża, nr konta....

Niezwykle mnie cieszy sytuacja w której światek pozycjonerów skupiony wokół PiO i kilku innych for, skoncentrował się na tworzeniu tzw. pressel pages. I skupienie się na blogach jako niezwykle istotnym elemencie pozycjonowania. To dowód, iż Polskie SEO zaczęło doganiać to amerykańskie. Równamy do USA, to cieszy.

A co do qlwebów - zawsze było ich w okolicach setki. Zwykle nawet mniej. I podejrzewam, iż nadal będzie istniało tyleż qlwebów. Jedyna różnica będzie polegać na tym, iż zniknie te 3900 stron, na których został bezmyślnie zainstalowany kod QlWeba.

Kilkanaście osób w Polsce umie postawić katalog, potrafi też uniknąć bana, supplemental results itp. Kilka kolejnch osób ma szczęście i im się udaje.

Obecne zmiany w algorytmie, walka googla z katalogami tip na siłę linków z katalogów w jakiś szczególny sposób nie wpłynie.

Szkoda tylko, ze do właścicieli systemów wymiany linków nie trafia bardzo prosta prawda. Co to jest wartościowa strona? To strona z której są zliczane przez googla linki. To jest jedyne istotne kryterium, a nie wygląd, treść, budowa, charakter czy podlinkowanie. Aczkolwiek podlinkowanie, a w mniejszym stopniu treść i budowa ma wpływ na to, czy strona jest wartościowa czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności