Skocz do zawartości

Tanie linie lotnicze - programy partnerskie

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co udalo mi sie dwiedziec pp w sprzedazy biletow prowadzi niestety tylko centralwings i tylko na dzialalnosc lub firme czy ktos z was sie nie orientuje czy inne linie nie maja pp lub planuja? Mam ciekawa wolna doemene mysle, ze bilety dobrze by szly :).

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Nie wiem ale jak szukam biletu i trafiam na strony z "tanimi" biletami (nie są to strony przewoźników) to ceny są tak wysokie że nie wiem skąd oni biorą te ceny. Bezpośrednio u przewoźników jest kilkukrotnie taniej.

Np pierwsze miejsce na hasło "tanie linie lotnicze" jest strona w której wyszukało nam lot z Wrocławia do Londynu 30 kwietnia w najtańszej opcji za jedyne 2500 zł a nawet jest lot za 5 tyś na dodatek z przesiadkami, oczywiście klasą ekonomiczną.

Ten sam lot tyle że bezpośrednio w Ryanair kosztuje 400zł.

Więc chyba najtańsi przewoźnicy wypinają się na PP bo i tak im sie dobrze wiedzie.

Tanie linie nie udostępniają, lub nie za bardzo chcą udostępniać podpięcie do modułów rezerwacji biletów. Stąd problem z pośredniczeniem.

Tak w ogóle to nie jest prota sprawa bo jeżeli nie posiadasz certyfikatów to nie możesz wystawić biletu. Możesz podpisać umowę z firmą mającą certyfikaty ale wtedy oddajesz im część prowizji.

Zainteresuj się tymi systemami:

https://www.traveltech.pl/?pl,irs,moduly

https://www.galileo.net.pl/index.php?opc=2&...opc=2&id=39

to wiodące firmy w zakresie IRS w Polsce.

Nie słyszałem o typowych PP. Tak czy inaczej musisz mieć zarejestrowaną firmę.

loki: i tak moje bedzie na wierzchu, gdyz wypowiadasz sie poruszajac inny temat, a w zasadzie piszac na inny podpierajac sie prywatnymi sprawami, ktore tylko posrednio dotyczna tego tematu.

kadzielawski: ja wcale tego nie chce robic. chce zeby placili mi prowizje za zabookowanie biletu przez klienta ktory uzyje ich powiedzmy systemu zamontowanego na mojej stronie i tyle. nie mniej dzieki za linki rzuce okiem na nie.

Co do tematu w usa tego typu strony dzialaja bardzo preznie jest calkiem duzy wybor jesli chodzi o linie i ceny.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności