Skocz do zawartości

Aby zaskoczyło?

AwruK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Spędziłem trochę czasu na czytaniu tego forum. Wcześniej jeszcze poświęciłem wiele czasu na czytaniu innych artykułów, tutoriali, pomocy, wszystkiego związanego z pozycjonowaniem. Tak samo googlowe webmaster tools pomoce. Nadal nie pojmuję gdzie popełniam błąd.

Wyjaśnijcie mi proszę, czemu www.employees4you.pl nie ma po x miesiącach w indexie google (bo o pozycje jeszcze kłócić się nie będę), a www.yourownreligion.com (żaden link z zewnątrz nie prowadzi do tej domeny, żaden) jest mimo iż składa się jedynie z pliku index.php.

Może to mój błąd? - budowałem stronę na bieżąco, od podstaw aż do stanu teraźniejszego na tej właśnie domenie (www.employees4you.pl). Może w kodzie jest haczyk?

Aaale, tak samo budowałem inną na bieżąco i ona została zindexowana, ba, nawet szuka się po słowach kluczowych, a wtedy nie miałem żadnego pojęcia o pozycjonowaniu. Nawet zaryzykuje stwierdzenie, że nie wiedziałem o istnieniu takiego pojęcia ;)

Czy budowanie stron na domenie docelowej na bieżąco może spowodować zbanowanie jej w google? Czy chodzi o coś innego jeszcze? Wszystkie buduje w php, dynamika opiera się zawsze o sparametryzowany index.php. Employees4you budowałem na php z szablonami Smarty, więc cały xhtml oddzielony jest od index.php - może to jakaś wskazówka będzie.

Proszę o pomoc w tej sprawie, z góry dziękuję i pozdrawiam :)

sprawdz sobie https://web.archive.org/web/*/https://www.yourownreligion.com/

i reszte sobie sam dopowiedz

a dodawanie strony do google ich narzędziami mozesz sobie darować

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności