Skocz do zawartości

rewelacyjna oferta pozycjonowania stron :)

HiPiS

Rekomendowane odpowiedzi

a tak se szukałem i znalazłem gdzieś w necie : )

"

Pozycjonujemy strony dla najpopularniejszych wyszukiwarek: GOOGLE , ONET , WP oraz Interia.

Sam profesjonalnie pozycjonuję Twoją stronę dla 10. słów kluczowych, w najpopularniejszych wyszukiwarkach: Onet, WP, Interia, Google - GWARANTUJE, że Twoja witryna znajdzie się na pierwszej stronie wyszukiwarek. Pozycjonowanie to opcja dożywotnia, efekty będą non stop!

Cena to 40zl

prosze o kontakt

bekes@o2.pl

gg: 1077773

"

Zwracam uwage na "Pozycjonowanie to opcja dożywotnia, efekty będą non stop! " :)

Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki

Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść !!!:)

Niedługo w ofertach firm będzie może pozycjonowanie w:

google.com

google.pl

google.de

google.co.jp

...

No to akurat nie jest do końca takie bezsensowne. Sam kilka razy już miałem sytuację, że robiłem zastrzeżenie, że robię dla google.pl. Chodziło o angielskie słowa, które na Google światowym są bardzo konkurencyjne a stronka jest po polsku więc chodzi o wynik w Google.pl w stronach kategorii: polski.

Poza tym wiadomo, że pozycja w różnych datacentrach różni się często między sobą i między innymi (a może przede wszystkim? - tego nie wiem) zależy to od linków pochodzących z danego kraju (sprawdzałem w praktyce :) ).

Ja mialem ofrety pozycjonowania w google.de - ale nie

znam dobrze rynku wiec sobie narazie dalem spokuj.

DE to zupelnie inna wyszukiwarka...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

A co komus da 30 lub nawet 15 miejsce w google. Przeciez takie zmodyfikowanie strony wymaga najwyzej 1h czasu. W trudnych przypadkach dolacza linkora i maja z glowy. To jak na maksimum 2h pracy to 50zl chyba w sam raz (a moze na 30min).

Na chleb zarobia:)

A ja nie będe miał sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności