Skocz do zawartości

TVN - Miriam

cheesy

Rekomendowane odpowiedzi

Miałam to nieszczęście i u koleżanki zostałam zmuszona do obejrzenia pierwszego odcinka tego czegoś. Jestem zniesmaczona tym programem, pal sześć Miriam ale nie wiem czemy nikt nie zwrócił uwagi na to jak ci kolesie tam się zachowują!!! Banda palantów. Ja na miejscu Miriam po obejrzeniu kandydatów dala sobie spokój i poszła myć gary do jakiejś podrzędnej spelunki.

Jestem heteroseksualna ale mam mnóstwo przyjaciół o orientacji seksualnej innej niż moja i wiem, że nie którzy z nich mają bardzo niską samoocene ale nie wiem czy żeby sie dowartościowywac zgodzili by się na udział w jakimś szoł. Ogólnie rzecz biorąc moja opinia o programach typu reality show jest jeszcze gorsza, Dobrze że nie mam telewizora.

Pozdr.

Exit light

Enter night

Take my hand

Off to never never land

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności