Skocz do zawartości

Długość rozpatrywania wniosku, a to czy zostanie zaakcpetowany

nahpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Niedawno odkryłem, że w przypadku, gdy Google zaakceptuje nasz wniosek to konto zostanie otwarte w ciągu 3 dni od daty złożenia wniosku. Jeżeli wniosek zostanie odrzucony, odpowiedź dostaniemy DOKŁADNIE 7 dni (plus, minus parę godzin) od złożenia.

Odkrycie wydało mi się dość ciekawe, żeby napisać topic. W topicu oparłem się o własne doświadczenia gdzieś z okresu stycznia gdy rejestrowałem dwa konta (jedno miało dane, które nie mogły przejść, bo były zbanowane, a byłem ciekaw jak google na to zareaguje - odrzucało podania, drugie konto rejestrowałem sąsiadowi na jego prośbę)

1. podanie odrzucone było około 3 razy (odpowiedź po około 7 dniach)

2. Podanie odrzucone było 1 raz (odp. po 7 dniach), ponieważ strona nie spełniała polityki i następnie zaakceptowane po 3 dniach (liczba akceptacji niestety trochę za mała, żeby wynik uśrednić...)

Jak rejestrowałem swojego adsensa jakieś 3 lata temu to też pamiętam, że szybko dostałem odpowiedź.

Może i odkrycie/stwierdzenie a właściwie do końca nie udowodniona teza, niezbyt jest rewelacyjna ale postanowiłem napisać topic.

Większości z Was ta informacja się nie przyda, ale jeżeli wśród forumowiczów jest osoba, która czeka na konto pow. 4 dni to może już składać kolejny wniosek...

Jeżeli ten temat czytają osoby, których wnioski były odrzucane lub przyjmowane w ostatnim czasie, lub pamiętają po ilu dniach dostali odpowiedź, zachęcam do wypowiedzenia się w temacie. A jeżeli moja teza jest zbyt śmiała/bezpodstawna to proszę o usunięcie tematu

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

no wiem kumpel dostal na drugi dzien ze oki, ale ja skąładałe mrok temu i dostalem ze Ok op 7-10 dniach ;-). Moze teoria jest dla nowych stron

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności