Skocz do zawartości

Proponuję Katalog.

Waldek

Rekomendowane odpowiedzi

Zrób wyjątek dla katalogów tematycznych - są dobre tematyczne katalogi, ktore nie dodają syf, ale ponieważ są tematycznie, link do twojego katalogu byłby też nietematyczne - troche skręcone, ale mam nadzieje, że jasne :)

Oczywiście, że jasne.

W zasadzie długo o tym myślałem, a tu nagle takie dobra proponujesz rozwiązanie.

Tak też zrobię, dziękuję za trafne rozwiązanie.

Katalog Stron Internetowych Masz ciekawą stronę, zaproponuj.

Czy ten katalog posiada coś w rodzaju czarnej listy ? :) Próbowałem dodać stronę znajomego https://www.vertigo.biz.pl lecz pojawiał się komunikat iż takowa strona istnieje już w katalogu. Niestety wpisując słowo "vertigo" strona się nie pojawia.

Ależ oczywiście, że jest ta strona w zasobach.

https://katalog-www.eu/?selectedpage=1458

Wyszukiwarka skanuje po słowach kluczowych i po opisie. Zresztą bardzo zręcznie, proszę wpisać np. malarstwo polskie

W panelu administracyjnym mam ponadto wyszukiwarkę po różnych opcjach domen, aby żadna strona się nie powtórzyła.

Chociaż i tak przy remanentach są wychwytywane strony tej samej treści, ale pod różnymi domenami.

Na początku kiedy katalog nie był jeszcze w ogóle znany sam wyszukiwałem stron, które mi się podobały i dodawałem.

Obecnie to już nie ma o tym mowy, ciągle pomimo wielogodzinnych prac dziennie (od 8 - 12godzin - poważnie) ciągle jestem spóźniony o około 400 stron do przejrzenia i ewentualnego zaakceptowania.

Ponadto ciągle przybywa. Zresztą nie jest to powód do zmartwień, spokojnie do przodu. :)

PS. Jeśli kolega sobie życzy jakichkolwiek zmian w opisie lub słowach kluczowych, zrobię to natychmiast.

Proszę napisać poprzez „KONTAKT” na stronie katalogu.

Katalog Stron Internetowych Masz ciekawą stronę, zaproponuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności