Skocz do zawartości

Proszę o ocenę projektu www.arstherapia.pl

Ars Therapia

Rekomendowane odpowiedzi

proponuję dokonać lekkich modyfikacji pod kątem czytelności strony, klient nie może szukać produktów wśród szaty graficznej, warto by było również wypchnąć te wszystkie TD style= do osobnego pliku css

--------------------------------------------

Foka

Nie jestem zwolennikiem udziwniania projektów sklepów internetowych. Troszkę przesadziłeś z szatą graficzną. Rozumie, że miało być coś oryginalnego, nieszablonowego, ale czy to poprawny model na sklep? Raczej wątpię.

A teraz konkretnie:

- zbyt mało danych bibliograficznych przy książkach (isbn, tłumacz, rok wydania, wydanie, oprawa, format) - to wszystko jest ważne a tego niestety nie ma.

- do koszyka nie wygląda jak do koszyka

- loguj niewidoczne

- wyszukiwarka jakoś nie wpasowana w całość, mało widoczna

- na stronie głównej tylko kosmicznie drogie pozycje - to odstrasza i w pewnym momencie sam sie zastanowiłem czy nie jestem przypadkiem na stronie ze starodrukami :)

Generalnie złamałeś większość zasad funkcjonalności sklepu internetowego. Poza umieszczeniem działów i serii z lewej strony i logotypu w prawidłowym miejscu (który powinien być jednocześnie linkiem do strony głównej a nie jest), wszystko do przerobienia.

Ładnie ale nie funkcjonalnie.

Pozdrawiam

Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności