Skocz do zawartości

Sandbox ile linkow

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

jak to jest z tym sandboxem ile linkow mozne miec nowa strona zaraz po powstaniu ?? 

czy zna ktos jakis limit ??

Powiem szczerze nie ale 400 napewno odpada :)

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• 3 tygodnie później...
Pytanie podstawowe : kiedy kończy się "czas nowej strony" kiedy to już po tym czasie można spokojnie dorzucać duże ilości linków ?

To nie konczy sie czas nowej strony, ale czas nowych linkow. Wyobraz sobie ze google na poczatku nowemy linkowi daje 0% moce i co tydzien dawkuje po 10%.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

skąd wziąłeś to 10 procent? kros Cie wprowadził w błąd lub sam to wymysliles, nie ma też wiedzy o takim algorytmie i limicie 500 000 na zapytanie. Jest algo zbierajacy linki a zachodni SEO twierdzą, ze koncza sie testy algo obnizajace pozycje stron linkujacych na site'ach niezwiazanych tematycznie, etc. aby uniknac google bomb.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

• 3 miesiące temu...
Pytanie podstawowe : kiedy kończy się "czas nowej strony" kiedy to już po tym czasie można spokojnie dorzucać duże ilości linków ?

teoretycznie po 4 miesiacach ale praktycznie w pierwszym miesiacu trzeba bardzo ostroznie - 3-4 linki a potem mozna coraz wiecej ale tez bez przesady

do sandboxa trafia każdy sajt który pozycjonuje na zapytania pow 500.000

niestety ale ja tez nie moge sie z tym zgodzic... nie ma tego typu limitów

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

jak to jest z tym sandboxem

Śledź słowo hosting - nawaliłem 27.11.2004 domenie hosting.webwweb.pl tyle linków ile potrafiłem w jednej chwili a strony wcześniej nie było w indexie

Efekt:

- 5 godzin wystarczyło aby pojawiła się w indexie :D

- 29.11 pozycja 280

- 30.11 pozycja 41 (33 z narzędzia na PiO)

wyników polskich jest 1.550.000 dok, na wyniki światowe się jeszcze nie łapę bo to 120.000.000 dok

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności