Skocz do zawartości

Pomocy - strona baaaardzo spadla

gregpla

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To co ja mam teraz robic??? Czekac??? Rozumiem, ze moze sie okazac, ze nie bede mogl odzyskac dawnej pozycji?

G.

filtr dostaje się na słowo kluczowe, więc jak je zmienisz to jakbyś startował od nowa, z drugiej strony wiem że zmiana słów jest  

czasem niemożliwa

Greg

gregpla@interia.pl

Ale ja oczywiscie nie chce zmienic slow kluczowych...

G.

filtr dostaje się na słowo kluczowe, więc jak je zmienisz to jakbyś startował od nowa, z drugiej strony wiem że zmiana słów jest czasem niemożliwa

Greg

gregpla@interia.pl

Trzeba troche cierpliwie poczekac i napewno nie zmieniac domeny. Jak na dzisiaj to wyniki skacza w roznych datacenters. Ja w niektorych DC widze wyniki z przed 3 miesiecy. Trzeba poczekac az sie sytuacja ustabilizuje we wszystkich DC i wtedy wyciagac wnioski co sie stalo. Jak narazie nie wiadomo, z ktorych DC wyniki stana sie prawidlowymi.

Ja w niektorych DC widze wyniki z przed 3 miesiecy.

Identyczne miałem dziś wrażenie pochylając się w skupieniu nad McDar'em ;). I dokładnie, dla wszystkich kilkunastu fraz wyniki są dokładnie tymi z listopada.

I tylko nie wiem, czy znaczy to również 'przed wejściem do Coopa' czy nie ;)

Bo może... Ha! Google wprowadził zmiany w algorytmie przeciw systemom jak Coop, jednocześnie przywracając w wybranych DC stan indeksu z jesieni? :D

Szy.

Bo może... Ha! Google wprowadził zmiany w algorytmie przeciw systemom jak Coop, jednocześnie przywracając w wybranych DC stan indeksu z jesieni?

Naprawde ciezko byloby im to zrobic, bo niby jak by mieli poznawac, ze to jest coop. Chyba ze ukarali strony linkujace do strony o ebay'u, ktora od dluzszego czasu nie pojawia sie w google, a w rotacji jest non-stop. Ale to tez nie jest tak, bo zmiany widac na wszystkich stronach i tych co uczestnicza w coopie i tych co nie....

Ide sobie zrobic jeszcze jedna kawe...

Ciężko to byłoby im wprowadzić uniwersalny algorytm wykrwający każdą z sieci, ale rozpracować pojedynczą sieć... wystarczy do niej wstąpić...

Ale czy oplacalo by im sie to robic dla takiej malej kropelki w oceanie stron internetowych.... :?

Googleguy kiedys sie wypowiadal na temat DP. Jedyne co stwierdzil to, ze minusem moze byc linkowanie do "bad neighbourhoods". Dlatego pomyslalem o tym, ze slawetna strona o ebay mogla dostac takie miano....

Oczywiscie to co mowi Googleguy nie ma mdla mnie zbytniego znaczenia, bo on jest pracownikiem google i mowi takie rzeczy, ktore oni chca zebysmy wiedzieli, wiec nic sensownego i tak nie powie. A to o bad neighbourhoods jest sprawa znana od dawna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności