Skocz do zawartości

Portal rozrywkowy do oceny// PijPiwo.pl

qark

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Uff.... po kilku dniach ciężkiej katorgi udało mi się mniej więcej postawić mój pierwszy portal rozrywkowy. Powstał on po części na bazie istniejących już od dawna stronek.

Portal rozrywkowy PijPiwo.pl

Wydaje mi się, że taka konsolidacja dobrze posłuży rozwojowi każdego z serwisów jak i portalowi głównemu. To mój pierwszy kontakt z CMS-ami ale myślę że poradziłem sobie całkiem nieźle. Najbardziej zależy mi na ocenie serwisów

Akcja PijPiwo

i

Alkoholowe info-piwo, wino, wódka

Pozostałe serwisy, to zakupione za mniejsze lub większe pieniądze skrypty.

Śmieszne Filmiki, Teledyski to paskudne skrypty, na których wygląd starałem się wpłynąć pozytywnie, używając darmowej templatki css. Odniosłem sukces podpinając te skrypty pod szablony:)

W przypadku pozostałych serwisów miałem już mniejszą skuteczność:

Dowcipy - standard ze skryptu + logo na szybko

Opisy-gg - nic nowego, szblon znany wsyzstkim

Fotka - ujdzie w tłoku jednak daleko do zachowania standardów

Gotowe-sms - na szablonie filmików, niestety z błędami (brak PL liter w kategriach z mysql jak by ktoś wiedział jak na to zaradzić proszę o posta )

no i czarna owca rodziny paskudny standard PHPBB by Przemo: forum.pijpiwo.pl, nie daje linka bo kazdy wie OCB

Jak już pisałem liczę na krytykę, ocenę i ewentualne propozycje co do alkoholowych serwisów. Wasze zdanie o pozostałych skrypto-serwisach też będzie mile widziane

Sprawdź Kod SWIFT banków w Polsce np. SWIFT PKO BP. Kod SWIFT jest potrzebny do przelewów zagranicznych i krajowych przelewów walutowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności