Skocz do zawartości

Czy wierzysz w linki naturalne?

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Przyklad jest dobry ale czytajac sporo artykulow z branzy marketingu internetowego i seo nie spotkalem sie z linkiem pozycjonujacym do firmy.

Dlatego trzeba inaczej kombinowac... Ja mam juz swoja metode ktora obecnie testuje (wlasna podstrona z domeny pr8)

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

Na przykladzie wikipedi wieżę

A na przykładzie zwykłej strony "Wiara jest jak opium dla mas" , "zawsze trzeba w coś wieżyć"

Little OT: Litości, Chłopaku. W temacie poprawnie, z wikipedią błędnie, odmiana podana na tacy i znów jak w zlew. I Ty się bierzesz za pisanie precli...

Wierze, wierze [hehehe] u mnie było to szczególnie widoczne gdy miałem stronę z opisami do gg, wtedy nastolatkowie którzy pisali swoje blogi, linkowali do mojej strony. To były na prawdę wartościowe linki i stanowiły około 50/50 wszystkich, nie musiałem o nie kompletnie zabiegać.

Jak dotąd najwięcej linków otrzymuję, gdy nie trzymam się zasad etycznych, społecznych itd. Wtedy z forów idzie do mnie cała masa linków.

Ludzie lubią krytykować, więc dlaczego by tego nie wykorzystać (linki się posypią). Jeszcze jak dodatkowo będziemy ludzi podburzać, to zwiększymy efekt.

Dobrze jest stworzyć jaką kontrowersję - jak widać po życiu takie coś działa na media.

W sumie racja. Jeśli chodzi o kontrowersje, to należy stworzyć coś co ludzi zachęci do mówienia i wyrażania swoich opnii.

Niegdyś naga kobieta do reklamy bielizny, to był hit. O coś takiego właśnie mi chodzi. Kod Leonardo Da Vici też użył kontrowersji, wykorzystując do tego Watykan. To samo się dzieje w reklamie internetowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności