Skocz do zawartości

Fbs

toseo

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jakie słowa i frazy jeszcze? Nie pozycjonuje się tylko jednego słowa. Powinieneś różnicować anchory.

Ja bym proponowała zacząć od czytania recenzji do tej książki, np. tu. 300 postów to niewiele, a

To, że ogólnie siejesz niechęć do mojej ksiązki to odczułem już kilka miesięcy temu, ale nie powinnaś zniechęcać początkujących. Na sprzedaż 500 egzemplarzy jak dotychczas mi wiadomo, regularnie monitoruję fora / blogi w poszukiwaniu opinii i natknąłem się może na niecałe 10 negatywnych opinii, niestety jakkolwiek by się człowiek nie starał zawsze znajdą się osoby, którym coś będzie nieodpowiadać ja to toleruję bo to ludzkie. Ale tak intensywne propagowanie jak to jest w Twoim przypadku to już trochę od tego odchodzi.

fin.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

poczytaj o filtrach

...w takim razie i kup ta książkę bo ona ma właśnie taka być... dla początkujących. i jak widać nawet w 3 miesiace sie nie da ogarnąć tego na forum co z książki w 10 min ? hmmm ?

pozatym poczytaj też o optymalizacji strony bo u Ciebie cienko z tym....

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

To, że ogólnie siejesz niechęć do mojej ksiązki to odczułem już kilka miesięcy temu, ale nie powinnaś zniechęcać początkujących.

Zawsze przed zakupem jakiejkolwiek książki należy zapoznać się z recenzjami na jej temat. A to, że akurat większość na temat Twojej jest negatywna, to już nie mój problem. Ja nie mam wpływu na opinie innych, ale wpisz jej tytuł w Google i zobacz jakie są wyniki. Czemu aż tak agresywnie reagujesz tylko dlatego, że dałam linka do opinii, z którą sama się zgadzam? Sam piszesz, że opinie są różne, więc o co ten żal do mnie? O FSB (o którym mowa w tym temacie) w Twojej książce są dosłownie 2 akapity, więc tę wiedzę łatwo można zdobyć z forum.

Nie pozycjonuje się tylko jednego słowa.

chcesz się założyć ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Lepiej zacząć od mniej konkurencyjnych, aby już z nich był jakiś ruch.

PS. Może ktoś mógłby poprawić tytuł? Jak ktoś będzie szukał czegoś na ten temat to nie trafi tutaj.

imo poprzez pozycjonowanie na jedną frazę sam proces nie trwa dłużej, ale należy troszkę bardziej uważać, sam posiadam kilku klientów, których interesuje tylko 1 fraza.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności