Skocz do zawartości

gdzie sie podzialy bannery adsense ...

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

to ja czegos nie czaje mnie i mojemu znajomemu sie nie wyswietlaja bannery a tobie tak?

Limit na pojedyncze IP? Inne reklamy dla różnych stro świata, Państwa, jężyków przeglądarki, itp. Ten system musi mieć mnóstwo zabezpieczeń, uwarunkowań, itp.

Potestuj swoją stronę przez narzędzia z obcych stron, jak np. AdSense sandbox na digitalpoint.com.

Szy.

Jesli chodzi o klikanie samemu. To google zlicza klikniecie, ale nie daje za to kasy.

Zrobilem test na kanale, reklama byla na stronei na ktora nikt poza mna nie wszedl.

Dlatego teraz jak mnie cos interesuje to sobie klikam :)

Ale przyznam racje ze wielu osobom sie nie wyswietlaja. Mi czasem tez (nie wiem z jakiego powodu, napewno nei za nadmiar klikniec). Nie chodzi tu o brak reklam (bo wtedy jest puste pole, reklama dobroczynna, albo zastepcza), tylko czasem po reklamie nie ma zadnego sladu.

A ja nie będe miał sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności