Skocz do zawartości

Następny presell

hellsource

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zapraszam do dodawania stron do mojego presell'a: www.presell.pkitsec.pl

Całość oparta o Wordpress + kilka przyjemnych wtyczek, które powinny usprawnić jego pracę.

Korzystając z okazji poruszę pewny problem. Masowe stawiania katalogów opartych o qlweb praktycznie doprowadziło do upadku tego skryptu "w oczach" Google. Ostatnio zastanawiam się nad prawdopodobieństwem wystąpienia podobnej sytuacji w przypadku Wordpress'a. Szkoda "zniszczyć" tak dobry projekt... co o tym myślicie?

Edit: znalazłem podobny temat na forum. Przepraszam za zamieszanie - brak snu.. :rolleyes:

Pozdrawiam,

hellsource.

Mnie zaczyna martwić, że tak szybko przybywa tych precli. Większość ludzi w to nic nie wkłada od siebie, instalują goły skrypt i nazywają go presellem. Żeby to działało trzeba poświęcić temu trochę czasu, zacząć od dobrego ustawienia strony i moderacji.

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Mnie zaczyna martwić, że tak szybko przybywa tych precli. Większość ludzi w to nic nie wkłada od siebie, instalują goły skrypt i nazywają go presellem. Żeby to działało czemu poświęcić temu trochę czasu, zacząć od dobrego ustawienia strony i moderacji.

Samo postawienie presell'a jest banalne. Instalację wordpress'a, odpowiednie dobranie wtyczek (Related Post itd.) i dokonanie ewentualnych zmian w kodzie można wykonać w przeciągu kilkunastu minut. Za jakiś czas presell'i zacznie przybywać lawinowo - ludzie będą mieć gotowe konfiguracje i upowszechni sie zasada kopiuj-wklej. Wartość takich katalogów będzie można sprawdzić dopiero po kilku tygodniach/miesiącach oceniając jakość wpisów i moderacji.

A po update PR niektóre trafią zapewne do systemów wymiany. Dlatego, półżartem co prawda, pisałem o specjalnym odrębnym systemie dla WP. Jakie by nie były te wpisy, to zawsze content tekstowy jest lepszy niż na wielu innych smieciarkach.

A propos suplemental. Mam serwis, teksty głównie z biur prasowych, nie tylko ja je pobieram, więc się powtarzają. Site ok. 2500, ale wśród pierwszych 1000 nie ma suplemental, może to kwestia dobrego podlinkowania?

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności