Skocz do zawartości

Magiczna litera "w"

ijonisko

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuje sobie amatorsko (katalogami) stronę www.teatrsruba.webpark.pl na frazę warsztaty teatralne w żywcu (i inne frazy też, ale na tej mi szczegolnie zależy). Chcociaż wszędzie w anchorach wpisuje "warsztaty teatralne w żywcu" to dla tej frazy (wpisywanej w google bez "") jestem nisko (7-8 strona). Normalne... Ale... no właśnie jak wpisuje samo "warsztaty teatralne", co jest jak mi się wydaje bardziej konkurencyne jestem nieraz nawet w drugiej dziesiątce. Wpisując "warsztaty teatralne żywiec" lub warsztaty teatralne żywcu" jestem na pierwszym miejscu. To samo tyczy się innych fraz np. "teatr w żywcu" jest bardzo nisko, a "teatr żywcu" czy "teatr żywiec" w pierwszej piątce.

Wniosek: jestem nisko w rankingu z powodu magicznego "w" ... Co o tym myślicie?

Kilka porad:

+ kup domenę

+ kup normalny hosting

(jak zrobisz to z głową to wyjdzie Cię ok. 50zł - 100zł rocznie, to wcale niewiele)

Co do pytania

Zoptymalizuj stronę troszkę mocniej pod tą fraze (możesz pomyśleć o wrzuceniu wybranych słów - tych na których Ci bardziej zależy - i umieścić je w <title> )

Fraza nie jest w jakiś sposób konkurencyjna, także optymalizacja powinna wystarczyć.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności