Skocz do zawartości

zabierzcie domeny z az

infobank

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ostatnio wpłaciłem im kase i chciałem zrobić opcje na interesująca mnie domene (wiedziałem że właściciel jej nie przedłuży). Przy rezerwowaniu domeny coś im się wykrzaczyło, napisałem do nich maila. Następnego dnia napisali że juz ok, można robić opcje z mojego konta tyle że domena już tez była zarezerwowana przez kogoś innego :)

ostatnio wpłaciłem im kase i chciałem zrobić opcje na interesująca mnie domene (wiedziałem że właściciel jej nie przedłuży). Przy rezerwowaniu domeny coś im się wykrzaczyło, napisałem do nich maila. Następnego dnia napisali że juz ok, można robić opcje z mojego konta tyle że domena już tez była zarezerwowana przez kogoś innego :)

ten sam numer jak u mnie identyczny z ta roznica , ze ja kupowałem nówke

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

BTW ładnie teraz wygląda panel az.pl. Dawno się tam nie logowałem.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Ja z kolei mam pozytywne odczucia co do az.pl. Mam u nich trochę domen od dawna i polecam ich na dłuższą współpracę. Niejednokrotnie inne firmy (nazwa, home, ...) miały super promocje ale jak się poczytało regulamin, to w az po roku czy dwóch było się do przodu. Mają w miarę proste zasady, nie najtańsza i nie najdroższa rejestracja, ale bez większej ściemy i też średnia cena przedłużenia.

Co do cen przedłużenia domen .eu, to trochę namieszało ogólne obniżenie cen tych domen a w dodatku oni od razu nie byli oficjalnym registrarem tych domen, dlatego różne ceny w zależności od daty rejestracji. Akurat tych somen mam tylko kilka, więc nie drążyłem dokładnie tematu "co, gdzie, kiedy i dlaczego".

bnormalny.jpg

Tam daleko w Himalajach powiesił się słoń na trąbie.

.....jakis czolowiek gadal przez telefon, ze oni nie maja zadnych obowiazkow i ze powiadamiaja to jest ich dobra wola... litosci to przeciez ja i inni klienci utrzymujemy to firme wiec to nalezy do ich obowiazku, a nie dobrej woli. Chamstwo i drobnomieszczanstwo.

Pomijajac ceny rejestracji, przedluzenia itp, domenytanio.pl sa w miare solidni.

Za kazdym razem jak nie przedluzam domeny to pisza maila na 30 dni przed , a potem jeszcze kilka razy po wygasnieciu. Rozumiem ze jakby byla atrakcyjna domenka to pewnie kazdy rejestreator by " polecial" ale takie "nie zagospodarowane" sa przypominane. Moze dlatego tez ze przedluzenie to prawie stowka brutto ( .pl ) wiec jest o co sie przypominac - z tego przecie zyja.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Nie ma watpliwosci, ze "firma" az.pl przeznaczona jest dla dwoch typow ludzi:

1. Lubiacych ostre jazdy "bez trzymanki"

2. Bogatych, malo rozgarnietych ludzi, ktorzy sie na wszystko zgadzaja i placa jak sie tylko "firmie" az.pl

Wyprowadzilem juz wszystkie domeny poza jedna i o nia sie kloce od kliku dni. Ja nie wiem, czy u nich ktos w ogole mysli. Wymagaja wyslania przeze mnie wniosku o wydanie authinfo poczta tradycyjna, a sami wysylaja kod mailem. Przeciez to jest szczyt bezczelnosci! Co latwiej podrobic: list czy maila (z okreslonego adresu)? Przeciez najwiekszy kretyn moze wyslac wniosek poczta i sie za mnie podpisac! A zadnego wzoru mojego podpisu nie maja...

Widac mszcza sie, ze ktos chce z nich zrezygnowac.

PS. Maja zaje#$ste tlumaczenie: Punkt regulaminu. Ale kiedy mowie, ze ja akceptowalem inny regulamin, to "Pani z pomalowanymi paznokciami" (copyright by prof. Podgorski) pisze, ze w kazdej chwili mozna zmienic regulamin. Super, czyli szanowni Panstwo: az.pl w kazdej chwili moze wprowadzic do regulaminu zapis np. "kazdy klient musi nam zaplacic 5000 zl za to ze my siedzimy w biurze godzine dluzej. Sami zdecydujcie czy dalej chcecie korzystac z uslug takiej "firmy"

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Miałem to samo z az.pl chciałem domene play4.biz sprawdziłem, że wolna wypełniłem formularz, i niestety po dwóch dniach przyszedł mail, że nie mozna zarejestrować. Ale jakim cudem teraz jest to domena home.pl to nie wiem.

Tu miała być sygnatura...

hm.

Co do hostningu to owszem rewelacji tam nigdy nie było.

Co do domen - posiadam panel od 3 lat - względem przelewów, płatności itp nie spotkałem się z żadnym problemem.

Zawsze płace Mtransferem kase mam po chwili na koncie i robie z domeną co konieczne.

Choć miałem jedną mało przyjemną sytuacje gdy automat (ich skrypt) pozmieniał mi DNS w domenach delegując 2 z 3 na swoje DNS. Ja odwoływałem się do 3 bo był poprawny i bliżej - strona mi działała.

Tylko transfer spadł o 70% - okazało się poźniej iż przez 2 tyg domena byla na 2 dns skierowana na IP.

Ale ogólnie współpraca Ok poza tą jedną wieksza jak dla mnie wpadką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności