Skocz do zawartości

wymiana] z wartościowymi stronami mój PR=4 będzie 6

Mastiff

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.robert-kubica.ovh.org/

Wymienie się z wartościowymi stronami, (tylko domeny aliasy odpadaja). Strona musi posiadać PR conajmniej 3 lub mieć sporo zaindeksowanych podstron. Dla stron PR=5 oferuję pogrubienie linka. Istnieje również możliwość wymienienia się buttonem 120x60. Dla stron tematycznie związanych (f1, wyscigi, sport) wymagania są obniżone. Na dzień dzisiejszy przyjmę maksymalnie 3-4 wartosciowe linki. Obecnie strona ma ok 1000-1500 uniklanych odiwedzin dziennie w czasie GP statystyki to ok 4-6 tyś uniklanych odwiedzin dzinnie.

Parę słów o mojej stronie:

Strona istnieje od 16 Sierpnia 2006r.

Jest bardzo wysoko na pozycjonowane frazy: robert kubica, kubica, formuła 1, bmw sauber

Na fraze Kubica w google.pl pozycja TOP1 (wyżej niż oficjalna strona Roberta Kubicy)

Page-Rank Domeny = 4 przewidywany pr=6 (według iwebtool.com)

633e178e7d6cdbeb.jpg

site:www.robert-kubica.ovh.org w Google

Rezultaty od 1 - 10 z około 834 z www.robert-kubica.ovh.org

link:www.robert-kubica.ovh.org w MSN.com

link:www.robert-kubica.ovh.org Page 1 of 4,987 results

Strona jest także nieustannie katalogowanai preclowana ;)

Propozycję prosze składać na PW najlepiej wraz z ewentualnym kodem do wstawienia. Na stronie będzie maksymalnie 25 linków wychodzących. Interesuje mnie tylko stała współpraca, linki sprawdzam co kilka dni.

Wymienię się linkiem tekstowym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności