Skocz do zawartości

Strona raz znika raz sie pojawia

GREG1502

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja żeby nie zakładać nowego tematu powiem tylko, że moja główna wyleciała z indeksu :(

www.eofe.info

Na stronie się nic nie zmieniło od kilku miesięcy (tylko treść, linki i układ cały czas bez zmian).

Zauważyłem, że nie ma jej w dmoz, ale nie wiem od kiedy, więc nie wiem też czy to jest powodem.

Podstrony zostały wszystkie a głównej nie ma.

Też pod udpate to podciągnąć? Czy może raczej jakaś kara?

/edit:

Z dodawaniem linków też stabilnie. Tyle tylko, że ostatnio z 3 artykuły napisałem w preclach :)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

No wczoraj jeszcze była bo miałem wejścia z Google (pozycjonowana główna).

Dziś od rana lipa. 0 wejść. Głównej nie ma, ani www.eofe.info ani z index.php. A byłem w topce... ;)

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...fe.info&lr=

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=ww...fe.info&lr=

Jakieś rokowania?

kruzyk.1.gif

Najgorsze to jest to, że nie można ustalić przyczyny tego wylotu z google. Najpierw myślałem, że może być to spowodowane tym, że były zmiany z linkami na stronie. Ale coś ta wersja nie bardzo mi pasuje. Teraz się zastanawiam czy może to nie jest spowodowane linkorem. Strona była dodana, kilkaset tys. punktów przeznaczonych, teraz linkor traci na mocy i może to przez to :/ No ale zobaczymy u mnie dzisiaj mija już 6 dzień jak podstrony wyleciały w kosmos. Zachowały się jedynie 3 frazy w top 10 :/

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

u mnie też tak było, z dwoma stronami. wróciły po kilku dniach na pozycje. nic specjalnego nie robiłem.

muzyka jest dla mnie bardzo ważna. Zwłaszcza, jeśli jest to dobra muzyka :)

Jedni lubią, inni nie... Ja mimo wszystko lubię czytać ebooki. Audiobooki też.

Zainwestuj w swobodę. Karty kredytowe dopasowane do każdego portfela.

Z jedną stroną mam identyczną sytuacje. Główna strona wypadała już z serpów google.pl 2 razy po 2dni(w okresie 2tygodni). Dziś znowu wypadła.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

dlaczego nie zwalać na update? mi się to zdarzyło pierwszy raz właśnie w czasie update, a nie szalałem z niczym. Widać, że innym też... oczywiście, jeśli będzie się to zdarzać za kilka tygodni, to można się przestraszyć.

muzyka jest dla mnie bardzo ważna. Zwłaszcza, jeśli jest to dobra muzyka :)

Jedni lubią, inni nie... Ja mimo wszystko lubię czytać ebooki. Audiobooki też.

Zainwestuj w swobodę. Karty kredytowe dopasowane do każdego portfela.

No i druga strona (nie powiązana z pierwszą linkami) poleciała na saaam koniec wyników :)

Tak właśnie patrzę, że moje podstrony są na ostatniej albo przedostatniej stronie wyników :)

No ale główna tej drugiej domeny została w indeksie chociaż.

Jak na trzeciej stronie zobaczę coś takiego to na 90% znam przyczynę :)

Tylko, że to trochę nierealne bo w ten sposób można "załatwić" konkurencję skoro to w ten sposób ma działać ;)

kruzyk.1.gif

Hehe zrobiłem sobie kilkustronicowe "zaplecze" z generatora contentu :P

Wziałem parę artykułów na odpowiadający mi temat, generator to zmiksował tak, że wyszedł z tego bełkot. Ale proporcje słowa kluczowe / reszta były jak w oryginalnych artykułach :) No i linki w treści. Oczywiście wszystko z użyciem formatowania tekstu.

I to na tyle.

No bo nic innego nie robiłem, linki cały czas mają ten sam przyrost od kilku (chyba z 8) tygodni. Ewentualnie te kilka artykułów w preclach - wszystkie unikalne. Dodam, że w zapleczu i preclach linkowałem też do podstron.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności