Skocz do zawartości

Siedziby szatana juz nie ma.....

Dod

Rekomendowane odpowiedzi

Po wpisaniu siedziba szatana nia ma juz radia maryja.... był jeszcze ku**s na prezydent.pl ale tego tez nie ma.

Pamietam ze na hasło złodzieje lub [ nierzetelni partnerzy ] 1 była strona platformy ale tez nie ma juz....

Za to pedofil trzyma sie... ciekawe dlaczego :rolleyes:

Ale jak widac google cos pozmieniał w algorytmie od czwartku.

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

ostatnio mase stron z bombingu wycieli ręcznie

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

napisz jeszcze pare razy to wytną

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Dod to uwierz... poszukaj na forum był temat, gdzie co najmniej jedna osoba informowała, że ma znajomego, który pracuje w takiej ekipie w Luksemburgu jak dobrze pamiętam.

Moim zdaniem pod tą ekipę podlega nie tylko Google bombing, ale również wykrywanie spamu i to co ostatnio pisali - wykrywanie spamerskich (nie powiązanych z tematyką) linków do serwisu. Więc w Google zaczyna się manufaktura.

Ale pewnie dałoby się to "ubić" jakby każdy pozycjoner postawił po 100 - 200 spamowatych stronek. Mieliby co robić.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Linki nie powiązane z tematyką strony? A z czego składa się internet? Czy nie głównie z takich linków? Bo kto linkuje do konkurencji?

Według mnie to po prostu lecą recznie zapytania. A żeby było im prościej czytają to forum i wyłapuja na które frazy są takie wyniki - i to wcale nie jest żart...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności