Skocz do zawartości

Strona wordpress - seo - niewiele treści

trim

Rekomendowane odpowiedzi

Dla stronki, która ma 2 miesiące od zaideskowania w google i nie ma jeszcze żadnych linkow tylko same treści to czy taki pakiet linków premium na początek to czy to dobry pomysł jak nie nie wiem gdzie linkowaći myślicie, że coś to da jakieś efekty. widocznosc potem ruch. 

https://backlink24.pl/pakiety-premium

Nikt nie ma szklanej kuli ani nie ma czegoś takiego jak gwarancja " że coś to da". Pewnie, jakieś lepsze linki efekt mogą mieć ale nie licz, że kupisz pakiet i welcome to TOP10 ;) Linkuj w różne miejsca, dywersyfikacja przede wszystkim i rób to cały czas. Jednorazowy strzał nie pociągnie domeny, nie wiedząc nawet na jakie frazy celujesz ani ile domena ma jakościowej treści.

EDIT:

Widziałem Twoje poprzednie wpisy i nie wiem czy nie masz coś skopane na stronie, miałeś wskazówki co mogło być nie tak, ale coś zrobiłeś w tym temacie?

Edytowane przez Maksiulek

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe Łódź. Na rynku od 1995 roku.

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

7 godzin temu, trim napisał(a):

Dla stronki, która ma 2 miesiące od zaideskowania w google i nie ma jeszcze żadnych linkow tylko same treści

I w naturalny sposób może nigdy nie uzyskać, więc IMHO zakup dobrych pakietów backlinks ma sens. 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

12 godzin temu, trim napisał(a):

Dla stronki, która ma 2 miesiące od zaideskowania w google i nie ma jeszcze żadnych linkow tylko same treści to czy taki pakiet linków premium na początek to czy to dobry pomysł jak nie nie wiem gdzie linkowaći myślicie, że coś to da jakieś efekty. widocznosc potem ruch. 

https://backlink24.pl/pakiety-premium

Dokładnie, nie ma magicznej recepty na TOP10. Linki mogą pomóc, ale bez dobrej treści i regularnej pracy nic się samo nie wydarzy. Dywersyfikacja i konsekwencja to klucz. Lepiej budować to stopniowo niż liczyć na jednorazowy cud.

21 godzin temu, trim napisał(a):

pakiet linków premium na początek to czy to dobry pomysł jak nie nie wiem gdzie linkować

Jak nie wiesz gdzie linkować to zakładam nie wiesz jak linkować. Jak trafisz na "specjalistę" to potem będzie hasło "kto to panu/pani tak sp********ł". Kupujesz dosłownie kota w worku. Jak cie stać to czemu nie.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.