Skocz do zawartości

Help me!!!

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

Prose o pomoc :!: Moja stronka byla na 3 miejscu pod słowem e-cash i na 2 stronie pod wzgledem zarabianie w internecie :) a teraz spadly na 10-11 strone :) jak to mozliwe gdy sprawdzam w googlekopie mojej strony pisze mi ze robot odwiedzil mnie jakies tydzien temu wiec nie mogl wykryc wczoraj ze na przyklad spamuje. Moja stronka www.e-cashpl.webpark.pl Plz o pomoc ;)

Prose o pomoc Exclamation Moja stronka byla na 3 miejscu pod słowem e-cash i na 2 stronie pod wzgledem zarabianie w internecie Very Happy a teraz spadly na 10-11 strone Sad jak to mozliwe gdy sprawdzam w googlekopie mojej strony pisze mi ze robot odwiedzil mnie jakies tydzien temu wiec nie mogl wykryc wczoraj ze na przyklad spamuje. Moja stronka www.e-cashpl.webpark.pl Plz o pomoc Sad

Przeczytałem Twoją wypowiedź, zajrzalem na stronę i nie bardzo wiem w czym mam ci pomóc, o co konkretnie Ci chodzi?

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

1. przeczytaj tematy na forum dlaczego strony spadają?

2. sprawdź ilość linków do konkurencji w beta.search.msn.com

3. sprawdź ilość linków do Twojej strony w beta.search.msn.com

4. usuń te śmieszne komentarze ze źródła

5. korzystaj z dostepnych teraz metdo min linkora, co-op

6. dodaj do katalogów - lista katalogów

7. dodaj do webwweb.pl

8. i czytaj forum , bo trudno odpowidac na pytanie - moja strona spadła co się stało? nie wiemy nie jesteśmy wyszukiwarką, poszukaj, sprawdź, i na końcu pytaj

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności