Skocz do zawartości

Przekierowanie 301

BasiaW

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

1. Mam dwa dwie domeny tj. np. basia.com.pl i basia.pl na dwóch serwerach

2. na dwóch serwerach umieszczona jest ta sama strona

teraz chcę zostawić stronę tylko na jednym serwerze a z drugiego zrobić przekierowanie z domeny basia.pl do basia.com.plstąd moje pytania...

1. na ile jest możliwe, że domena basia.com.pl przejmie własności domeny basia.pl ?? (tak gdzieś tutaj wyczytałam)

domena basia.com.pl ma większe PR więcej linków i jest wypozycjonowana, więc czy po przekierowaniu straci to wszystko ??

Wreszcie jak zrobić takie przekierowanie? po przekierowaniu z basia.pl na basia.com.pl , która domena będzie wypozycjonowana ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pewnie nie wiesz, że duża część osób na forum omija z daleka tematy z tytułem "przekierowanie 301"...

To już się chyba znudziło...

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=30...+Google&lr=

Masz w czym przebierać :rolleyes:

Dzięki wielkie, faktycznie kliknęłam w odnośnik i znalazłam duże źródło wiedzy na ten temat, zabieram się za czytanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności