Skocz do zawartości

dostałem bana

deuse

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

normalnie, teksty w stylu strona utrzymuje sie z reklam wiesz co robić itp.

ale to jest chamstwo w marcu nic takiego czegoś nie robiłem.

Może dla tego że w grudniu miałem 980dolców, styczniu 800, lutym 900, a marcu 994. z miesiąca na miesiąc lepiej. nic za głupote trzeba płacić.

Zarabiałeś 1 000 dolarów miesięcznie i namawiałeś do klikania?

Jeśli mam być szczery, to prędzej widziałbym takie zachowanie u osoby, która zbiera 5$ miesięcznie ale nie aż tysiąc...

Ile z tych pieniędzy zarobiłeś uczciwie, tzn. bez namawiania? Pytam z ciekawości, żeby się zorientować, czy przed moimi stronami jest perspektywa większych zarobków. :(

zarobiłeś hmm bardzo duzo

szkoda konta ale podejzewam ze masz dobrą strone duzy traffic podaj adres

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

zachęta pojawiła się 7 kwietnia. kombinowałem, raz reklama tu, raz tam itp.

głupi byłem,

Co do tego stwierdzenia nie mogę się nie zgodzić, niestety. Ale gratuluję takiego dochodu. :(

Ja bym proponowale cos zrobic... moze cos napisac moze cos wskorasz pokora... nigdy nic nie wiadomo sprobowac warto parafrazujac pewnego madrego czlowieka jak niczego nie wskorasz to nic nie stracisz, ale jak wskorasz zyskasz wszystko - czyli odzyskasz konto moze bez miesiecznego dochodu, ale zawsze.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności