Skocz do zawartości

dostałem bana

deuse

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na ponowne założenie konta google nie ma co liczyć. Nie znacie polityki google ? Google ma zawsze rację.

Ja też straciłem tam konto, lecz w innej sytuacji. Ktoś chyba postanowił wtedy, że skoro moja strona jest wyżej to można mi zaszkodzić. Na innych forach też czytałem o głópkach, którzy dla jaj potrafią masowo reklamy na stronce wyklikać. Mam tylko nadzieję, że konkurencyjne firmy nie zatrudniają chińczyków do klikania w polskie reklamy :P

Pisałem do google kilka razy. Odpowiedź zawsze była ta sama - Nie ma takiej możliwości.

Zawsze pozostają inne firmy. Nie tylko google świadczy takie usługi.

Leci google w balona. Bo oki przegiąłem w kwietniu ale co z marcem, co z kasą za skierowania. Mam nowe konto na brata te same strony. I co odziwo jak na razie reklamy po 15 centów. Ciekawe kiedy spadną do 1 centa, i kiedy konto mi zbanują.

ps. a co do kodu to jest jakiś uniwersalny?

120 tys. unik userów na miesiąc

To niezłe reklamy musiałeś mieć. Ja tam dostaje same gó**o za centy.

czegoś nie kumam w tej wypowiedzi :) Co ma cena za klik do odsłon? o.O Czyżby Google znowu zmieniło algorytm?

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

No to chyba musiałeś mieć jakieś naprawdę dużo warte reklamy i wysoki CTR, żeby przy 100 000uu miesiecznie tyle zarobić.

Możesz podać url strony?

nshpl dokładnie miałem to samo na myśli.

to że teraz mam reklamy po 15 centów za klika

Ja to się super Cieszę jak mi się taka trafi. Miałeś anglojęzyczną stronę? Jak to zrobiłeś?

strony z duza iloscia odslon dostaja filtr w adsense i zarabiaja o wile mniej niz strony z niskim trafickiem

mozesz spr zalozyc na kogos innego najlepiej z innym nazwiskiem i oczywiscie innym adresem..

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności